Trance Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 pai AP este de la 1-3 si reunion e the end :) Da asa e, ca restu sunt American Pie presents XX.
MixMasteR Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 RLY? :) Hardwell will ROCK. Hardwell + Tiesto = Brothers :D I'm still waiting this
Nervos Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Destul de bun episodul 1 din a 2-a serie din GoT....chiar as fi curios ce o sa se mai intample...in Previzualizare S02E00...arata ca ar trebui sa inceapa razboiul in Debarcader...
CryStaliN Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Destul de bun episodul 1 din a 2-a serie din GoT....chiar as fi curios ce o sa se mai intample...in Previzualizare S02E00...arata ca ar trebui sa inceapa razboiul in Debarcader... oricum la pace nu ajungeau.. asta era clar
Raule Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 el:ba frate ce viata de kkt eu: dc ba?:)) el:in plm nu-mi deschide mama usa eu:pai si acum cum vb ma? el:sunt pe net pe iphone eu:aha...pai si de ce nu iti deschide el:e profu' meu de chitara ...ca a venit nush ce pl sa ma anunte si eu nu eram acaasa si am sunat-o pe mama :"alo mama! dc dracu nu imi deschizi usa? -lucrez intensiv nu pot sa vin sa iti deschid" asa ca.....plm astept eu: :)) bine frate te las :)))))))))))))))))))))))))))
Raule Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 plm astept subtitrare ca nu inteleg arhaismele
Recommended Posts