PsychoJr Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Un gunoier suna la o usa si ii deschide o blonda buna. Asta il intreaba ce vrea. - Sunt Gigi gunoieru'. Blonda il trage in casa, ii da pantalonii jos si ii face un sex oral pe cinste. Ajuns la masina, colegul lui il intreaba de ce a intarziat. Gigi ii zice toata tarasenia. Se duce si colegul lui si primeste... acelasi tratament. La masina, soferul se gandeste: "Ia sa imi incerc si io norocul". Suna la usa, blonda deschide si il intreaba: - Tu cine mai esti? - Petre, soferul. - Bine, ia 50 de lei. - Pai stiti... Eu am venit pentru altceva. - Nu esti gunoier? - Nu. - Atunci nu se poate, barbatu-meu, cand a plecat de dimineata la servicium mi-a zis: la gunoieri - m**e si la sofer - 50 de lei.
CryStaliN Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Dai play pe la 11:15 :P Si dupa la min 13:00 si lasa asa :D
Equillibrium Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 crystalin e fanu meu a fost si o sa fie...xD ::)
CryStaliN Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 crystalin e fanu meu a fost si o sa fie...xD ::) De cand gaina e fanu puiului ? In pula mea mai lasa rap'u-underground si asculta si altceva asa ca raule ... El o arde pe cedrea dar mai baga si un trance ceva :))
SensationWhite Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 doar dai pe play....restu nu conteaza fain si vechi
SensationWhite Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 astai cel mai tare dupa mn....ce combinatie de cuvinte
Equillibrium Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 De cand gaina e fanu puiului ? In pula mea mai lasa rap'u-underground si asculta si altceva asa ca raule ... El o arde pe cedrea dar mai baga si un trance ceva :)) dute ba de aici....
Recommended Posts