Raule Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 ortodox ai sa te chis in freza, tu mergi la biserica si nu sti de ce.. esti de relegie crestina, confesiune ortodoxa, tu care umbli la biserica..n-am mai fost din clasa a3a parca la biserica...
Equillibrium Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Raule eu in house nu am vazuto pe 13 blonda ??? nu mai pune poze cu nevastamea
CryStaliN Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Tare sf lol chiar nu ma gandeam ca asa se va termina =))
PsychoJr Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 În plin act sexual, o femeie matura, îi spune sotului ei: - Tu semeni cu un celular! Batrânul mândru zice: - Vibrez mult? - Nu! Dar intrând în tunel, îti cade semnalul !
CryStaliN Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 În plin act sexual, o femeie matura, îi spune sotului ei: - Tu semeni cu un celular! Batrânul mândru zice: - Vibrez mult? - Nu! Dar intrând în tunel, îti cade semnalul ! Buna si asta =)) Ba psaico nu stiu ce minune ai luat de o arzi asa bine :))
PsychoJr Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Un tip isi conduce prietena acasa, noaptea, dupa discoteca. Ajunsi in pragul casei fetei, tipul se reazema cu cotul in perete si incepe vrajeala la greu. Dupa vreo 15 minute se deschide usa si apare tatal fetei, chior de somn: - Ba, a zis nevasta-mea ca ti-o suge ea, numai ia cotul de pe sonerie! .......
PwNNNz0r.^ Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Un tip isi conduce prietena acasa, noaptea, dupa discoteca. Ajunsi in pragul casei fetei, tipul se reazema cu cotul in perete si incepe vrajeala la greu. Dupa vreo 15 minute se deschide usa si apare tatal fetei, chior de somn: - Ba, a zis nevasta-mea ca ti-o suge ea, numai ia cotul de pe sonerie! ....... era si un video pe youtube asa
Recommended Posts