Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

eu nu iau nimic deocamdata

Si eu merg la sala de vreo 3 ani si am incercat multe produse... Momentan Mi-am comandat Sizeon si Superpump de la Gaspari. E prima data cand le folosesc pe amandoua. Am mai incercat Sizeon in trecut si a fost f bun. Daca sunt multumit va spun si voua. Cam ce ai vrea sa iti cumperi?

Posted

Si eu merg la sala de vreo 3 ani si am incercat multe produse... Momentan Mi-am comandat Sizeon si Superpump de la Gaspari. E prima data cand le folosesc pe amandoua. Am mai incercat Sizeon in trecut si a fost f bun. Daca sunt multumit va spun si voua. Cam ce ai vrea sa iti cumperi?

eu mi-am luat gigant pro mass, si am gandeam sa mai iau si o creatina monohidrata + dextroza

btw am fost de 3 ori la sala pana acum.

Posted

eu mi-am luat gigant pro mass, si am gandeam sa mai iau si o creatina monohidrata + dextroza

btw am fost de 3 ori la sala pana acum.

Primele luni e cel mai greu. Esti slabutz? Cand am inceput sa ma duc la sala, aveam 68kg si 33 in brat.. si in 6-8 luni am ajuns la 78-80kg si 39 in brat.. Mancand de 4-5 ori pe zi mult, primele 3 luni suplimente doar creatina, si inca 3 luni Nitrix+ cellmass + NO Xplode de la BSN

Posted

Primele luni e cel mai greu. Esti slabutz? Cand am inceput sa ma duc la sala, aveam 68kg si 33 in brat.. si in 6-8 luni am ajuns la 78-80kg si 39 in brat.. Mancand de 4-5 ori pe zi mult, primele 3 luni suplimente doar creatina, si inca 3 luni Nitrix+ cellmass + NO Xplode de la BSN

da sunt slab..cred ca dupa ce termin gpm o sa iau gfx 8...

Posted

nu am masurat .. dar se cunoaste ceva ..

:|

eu zic ca ar fi momentu sa iei..la un moment dat stagnezi, e necesar un supliment.

Posted

O sa intru ma .

Sa mor eu ce cautat sunt azi zici ca am luat salariul =))

vroiam sa te intreb daca te bagi al cs mod, dar ti-a plecat prietenu noble si nu mai te bagi

Posted

da totusi nu intelegi cei cu "moda" asta cu sala ...

fetili is proaste si voi le faceti pe plac =)

Eu personal nu merg la sala pt fete :) .. Se mai uite fetele dupa baietii cu muschi, dar doar se uite de obicei. Important e ce ai in cap si in buzunar la femei! Daca n-ai nici bani, nici cap si ai doar muschi e egal cu 0 ..

Merg la sala pt mine,  te ajuta sa fii mai prezentabil in societate si iti da mai multa incredere in tine. :) si la femei si in societare.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...