Sido Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 tu ai zis ce plm ..acum gata ? ti-a perit chefu ? o dai cotita ?
Sido Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 oh damn, is invitat la un cod4, discutam dupa, tineti ideile te rog pan atunci ca vreau sa le descopar rand pe rand, esti o persoana foarte interesanta.
Equillibrium Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 nu stau la casa ,rar vad o casa cu gard, imi pretuiesc picioarele deci NU...altceva..
Equillibrium Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 sa vezi ce imaginatie bogata si bolnava am ,pacat ca numai am timp acum ,maine dimineata schimbam opini despre sosetele flausate
Sido Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 nu stau la casa ,rar vad o casa cu gard, imi pretuiesc picioarele deci NU...altceva.. ma bucur sa aud ca stai in cv care nu este casa si rar iesi din el/ea sa poti vedea una. acolo, afara, sunt foarte multe pericole.
Equillibrium Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ma bucur sa aud ca stai in cv care nu este casa si rar iesi din el/ea sa poti vedea una. acolo, afara, sunt foarte multe pericole. ai auzit de apartament ? tu ai gard la apartament?
Recommended Posts