Sido Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 dapoi plm...ca deja ma enerveaza...zici ca's niste idioti...sa mor eo...deja nu mai is glume...am si eu limite nui baga in seama, si radele in fata, pe unii prostia ii bate.
Squashy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 nui baga in seama, si radele in fata, pe unii prostia ii bate. =))
Sido Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 =)) pai am auzito si pe asta, noua clasificare la poponari fiind in functie de "daca isi face desen pe mana"
Sido Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 exact , te prinzi repede unu care mai pana ieri purta la ava fundulete de fetite, acum da lectii de viata. esti cineva.
Squashy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 si gata spamu ? cand ma distram si eu ia pierit chefu...l-ai blocat:))
Squashy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 da , am dat un medusa dance si lam facut statuie. mai ales ca pe charu tau prinde medusa=))
Equillibrium Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ho ma ca m-am jucat putin gata spam iarasi , zi de ce vrei sa vb ? medusa , bd , chiloti , tanga ,bikini,homosexuali,metrosexuali ? plm tractoare ,avioane? poate proiecte Nato? am chef de dezbateri politice
Sido Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 ho ma ca m-am jucat putin gata spam iarasi , zi de ce vrei sa vb ? medusa , bd , chiloti , tanga ,bikini,homosexuali,metrosexuali ? plm tractoare ,avioane? poate proiecte Nato? am chef de dezbateri politice atunci ai gresit topicul, otv te asteapta la dezbateri.
Equillibrium Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 tu ai zis ce plm ..acum gata ? ti-a perit chefu ?
Recommended Posts