CryStaliN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pustoaica de 13 ani Un tip vede o pustoaica… mama, mama…. buna cu spume. Se duce la ea, se baga pe vrajeala…. o duce acasa la el… chestii, mana pe sani, aia excitata toata… o dezbraca in pielea goala… in fine, tipul simte el ca e ceva ciudat si o intreaba: - Auzi, tu cati ani ai? - 13 - Aoleu, imbraca-te imediat, iesi afara etc … Aia se ridica greu, sughite, plange… pana la urma se imbraca si inainte sa iasa pe usa…: - Domnu… nu stiam ca sunteti asa superstitios…
Squashy Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pustoaica de 13 ani Un tip vede o pustoaica… mama, mama…. buna cu spume. Se duce la ea, se baga pe vrajeala…. o duce acasa la el… chestii, mana pe sani, aia excitata toata… o dezbraca in pielea goala… in fine, tipul simte el ca e ceva ciudat si o intreaba: - Auzi, tu cati ani ai? - 13 - Aoleu, imbraca-te imediat, iesi afara etc … Aia se ridica greu, sughite, plange… pana la urma se imbraca si inainte sa iasa pe usa…: - Domnu… nu stiam ca sunteti asa superstitios… =))))
twinkie Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pustoaica de 13 ani Un tip vede o pustoaica… mama, mama…. buna cu spume. Se duce la ea, se baga pe vrajeala…. o duce acasa la el… chestii, mana pe sani, aia excitata toata… o dezbraca in pielea goala… in fine, tipul simte el ca e ceva ciudat si o intreaba: - Auzi, tu cati ani ai? - 13 - Aoleu, imbraca-te imediat, iesi afara etc … Aia se ridica greu, sughite, plange… pana la urma se imbraca si inainte sa iasa pe usa…: - Domnu… nu stiam ca sunteti asa superstitios… Nu prea m-am prins ..
CryStaliN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nu prea m-am prins .. Pai ce esti inca pe single-core ?
mmytza Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Pai ce esti inca pe single-core ? in ziua de azi bancurile or ajuns filozofice ... mda
CryStaliN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 in ziua de azi bancurile or ajuns filozofice ... mda Este grele vremurile estia.
mmytza Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Este grele vremurile estia. pai sa stii ca da ... deci care era chestia la banc ?
CryStaliN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 pai sa stii ca da ... deci care era chestia la banc ? Nu imi zi ca nici tu nu sti ca deja imi schimb parerea despre voi :))
mmytza Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nu imi zi ca nici tu nu sti ca deja imi schimb parerea despre voi :)) hai hai .. zi .. nu schimba subiectu' :))
CryStaliN Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 hai hai .. zi .. nu schimba subiectu' :)) Citeste mai bine naiba bancu ala si inghitel. Ma duc la film.
mmytza Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Citeste mai bine naiba bancu ala si inghitel. Ma duc la film. mno ca sa vezi ..
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 hai ca ma bag in pat sa ma uit la tv nb pe maine
Recommended Posts