PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 pe ala pvp sau stucksub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 acc auto created sau tre sa fac acc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 pe ala pvp sau stucksub? Sub-stack sa facem cu assist si daca ai 2 clase fiind mai putini e mai bine. Adica ardem un prophet/bishop,tank cu wl de ex sti tu.. Intra ma si tu mai alungam monotonia :P Eu nu il gasesc pe ioane ca sa fac cu el niste pvp pana intra dariuse :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 aveam o data acc pe java pe stucksub nu mai stiu pass X( Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 aveam o data acc pe java pe stucksub nu mai stiu pass X( Si un vecin cu mine a uitat parola de la cont si avea iteme bune bune :P Si eu uitasem dar am gasit in sf :D Intra ca te ajut eu cu orice oricum.. PS:+ ca srv e retail like :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 pe site scrie ca stucksub e 2500x si la log in scrie 100x care cum e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ce plm faci pe java , aia cu iteme +35 si alte kkturi ...full active mai bine fac laba toata ziua decat sa intru pe java Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 crystalin ce ma fac main Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ce plm faci pe java , aia cu iteme +35 si alte kkturi ...full active mai bine fac laba toata ziua decat sa intru pe java Ba tu esti tigan ? Nu intelegi ca facem pvp intre noi ?? pe site scrie ca stucksub e 2500x si la log in scrie 100x care cum e? Stai lin ca faci destul de repede lvl in 5 min ai 80. Sa mor eu cand auziti de mid rate spre low deja va panicati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 crystalin ce ma fac main spoiler =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 Sa mor eu cand auziti de mid rate spre low deja va panicati. =)) ezact serveru' e main +1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
twinkie Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 naspa treaba .. mai ziceti un film bun(actiune) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ma fac titan + pala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 ma fac titan + pala plm ma gandeam la maestro +cat...daca vrei tu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PwNNNz0r.^ Posted March 6, 2011 Share Posted March 6, 2011 nume IG? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts