CryStaliN Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A cazut asta o arde in fail fmm. Noapte buna la cei care se duc la somn.
Valve Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Sunt pe Giants pare marfa.. stuck sub ? era interesant daca era rata mai mare, nu vreau sa-mi pierd timpul pretios din viata cu un server cu rata x30
CryStaliN Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 stuck sub ? era interesant daca era rata mai mare, nu vreau sa-mi pierd timpul pretios din viata cu un server cu rata x30 Am jucat pana acum numai am chef , vorba ta ca sa fac din nou draco set,aq,zaken+6,baium+5,db+F+12 si restu de la jwls de tatteosian + sa mai am am+a+5 cu wm lvl 9 si dc set 120 de coins e cam greu . Trebuie iara sa farmezi ca spartu 1 an sa faci iteme si nu am timpul ala. Desi erau ogramada de playeri si o sa ajunga un super server .. in fine bag pula mai bine intru pe un high rate joc 1h la fun si gata :) PS:vad ca numai faceti spam amre ciawo.
mmytza Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Noapte buna . hai ma in joc ( adica ramai ca la ora asta nu mai joc nici yo )
CryStaliN Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 hai ma in joc ( adica ramai ca la ora asta nu mai joc nici yo ) Pula mea e o treaba la mine nu stiu daca mai joc timpul pe care il am liber nu e necesar..
mmytza Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Pula mea e o treaba la mine nu stiu daca mai joc timpul pe care il am liber nu e necesar.. bla bla bla de ce nu esti pe mess sau esti pe inv ?
CryStaliN Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 bla bla bla de ce nu esti pe mess sau esti pe inv ? Nu sunt pe mess deloc cred ca ma bag la @TV sparg o samanta si imi termin berica si somn de voie :)) Vorbim maine bro. :) Pe giants deocamdata numai am chef/nici timp sa intru. (Desi pfff e super srv lume multa e tot ce poti cere)
mmytza Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Nu sunt pe mess deloc cred ca ma bag la @TV sparg o samanta si imi termin berica si somn de voie :)) Vorbim maine bro. :) Pe giants deocamdata numai am chef/nici timp sa intru. (Desi pfff e super srv lume multa e tot ce poti cere) na bun .. mai vorbim .. bafta ;)
CryStaliN Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 na bun .. mai vorbim .. bafta ;) Da vorbim maine dimineata.. adica pe la 11:30 cam asa ca atunci se trezeste sultanu :)) Pula mea poate mai intru bag o donatie de 200 de euro si numai ma chinui =)) PS:Nu am donat niciodata bani pe vreun srv de l2. Dar acum realizez ca distractia costa..
Recommended Posts