Equillibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 nu mersi maine am test la fizica si inca tre' sa incep sa invat lol =))) ahahahha mor , profu meu de fizica lucreaza in colaborare cu NASA si vineri avem test , ne-a spus tot , ce ne da si raspunsurile :))
Squashy Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ba...plm....stiu contu....raule...mai poti vb ma cu maxtor ....ca plm..:|
PwNNNz0r.^ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 =))) ahahahha mor , profu meu de fizica lucreaza in colaborare cu NASA si vineri avem test , ne-a spus tot , ce ne da si raspunsurile :)) loool lucreaza in colaborare cu NASA? serios?
Squashy Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 =))) ahahahha mor , profu meu de fizica lucreaza in colaborare cu NASA si vineri avem test , ne-a spus tot , ce ne da si raspunsurile :)) taci maaaa=))
PwNNNz0r.^ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 profu meu de fizica a venit acu' 2 saptamani la scoala cu 2 adidasi diferiti
Raule Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 profu meu de fizica a venit acu' 2 saptamani la scoala cu 2 adidasi diferiti =))))))))))) asa e moda?
PwNNNz0r.^ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 ce fata de bidon turtit are :)) perna pe fata,, si sti tu ce urmeaza
Equillibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 loool lucreaza in colaborare cu NASA? serios? coaie tu stii ce e ala geniu ? ... omu e un geniu ma jur ... e ala barbosu de pe randu 7 daca numeri de la stanga
PwNNNz0r.^ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 =))))))))))) asa e moda? nu wa lasa-l ca e tampit rau traieste intr-o lume a lui dar te face sa razi el nici nu isi daduse seama ca avea adidasii diferiti i-a zis unu din clasa de la mine si-a scris in agenda ca in ziua aia a venit cu 2 adidasi diferiti :))
Equillibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 nevasta-sa e profa noastra de engleza , si aia e nebuna grav de tot , niciodata nu da 10 la nimeni , nu cred ca a luat cnv 10 la aia de cand preda...
PwNNNz0r.^ Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 coaie tu stii ce e ala geniu ? ... omu e un geniu ma jur ... e ala barbosu de pe randu 7 daca numeri de la stanga e buna penultima de pe penultimu rand de la stanga?
Equillibrium Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 nu wa lasa-l ca e tampit rau traieste intr-o lume a lui dar te face sa razi el nici nu isi daduse seama ca avea adidasii diferiti i-a zis unu din clasa de la mine si-a scris in agenda ca in ziua aia a venit cu 2 adidasi diferiti :)) majoritatea profesorilor de mate/fizica/ sunt nebuni grav...mai ales astia de fizica
Recommended Posts