GigiBecali Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 safe e 3, si nu dai unu dupa altu ala a facut arma aia +23 in 3-4 ani...si oricum i-a dat spre 24 si s-a spart...nvm gold e cel mai bun server Nu e adevarat nu e cel mai bun ;) Oricum am jucat si pe ala ca aveam o cunostinta de la brasov care juca pe gold de rupea =)) Nightmare 30x din comunitatea Dragon-Network rupe funduri !
GigiBecali Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ne antrenam zi si noapte pt a fi cei mai buni. Bun bun. Eu numai beau martini in viata mea :))
Sido Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nu e adevarat nu e cel mai bun ;) Oricum am jucat si pe ala ca aveam o cunostinta de la brasov care juca pe gold de rupea =)) Nightmare 30x din comunitatea Dragon-Network rupe funduri ! "c4/il" si aia au dinasty bun asa.
Equillibrium Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nu e adevarat nu e cel mai bun ;) Oricum am jucat si pe ala ca aveam o cunostinta de la brasov care juca pe gold de rupea =)) Nightmare 30x din comunitatea Dragon-Network rupe funduri ! poate, da acum 3-4 ani goldu avea populatie peste 4k online pe zi ,deci era clar ::)
Squashy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 pe dex is 3 k on...era fain pe il...cand era heavy....sau pe hb...cand abia puteai intra fara premium:X..faine vremuri:))
GigiBecali Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 "c4/il" si aia au dinasty bun asa. Esti neinformat,Dinasty a aparut pe interlude. Pe c4 nu exista. Sido shh ca esti pe langa srv =))
GigiBecali Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 pe dex is 3 k on...era fain pe il...cand era heavy....sau pe hb...cand abia puteai intra fara premium:X..faine vremuri:)) Nu imi compara dex cu asta ca ma apuca rasu nu gluma =)) ioane sa-ti iau l2java in pula Am cont pe java.
Squashy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ioane sa-ti iau l2java in pula ce-ai ma?:))
Equillibrium Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nu imi compara dex cu asta ca ma apuca rasu nu gluma =)) Am cont pe java. cine n-are cont... :)) ma refer la iteme ca au aia charactere full donate
Squashy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Nu imi compara dex cu asta ca ma apuca rasu nu gluma =)) dc lol?....pot sa spun ca aman2 sunt servere faine..si orkm...din cate situ...dexu era ft bun srv pe atunci... PS:da dragon network mai e in viata acum?:))
Squashy Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ioane nu servesti scoala? sunt pe dupa masa
GigiBecali Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 cine n-are cont... :)) ma refer la iteme ca au aia charactere full donate Am si iteme logik. dc lol?....pot sa spun ca aman2 sunt servere faine..si orkm...din cate situ...dexu era ft bun srv pe atunci... PS:da dragon network mai e in viata acum?:)) Dragon sa dus dupa ce la mutat pe HB.
Recommended Posts