Raule Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Multi ma-ntreaba ce-nseamna s-ai credinta-ntreaga Cand religii te-ndeamna sa-neci spiritu-n teama Si multe culte-s facute din lucruri marunte Unde fiecare-i o punte, dar ne pierdem in amanunte Ca mult ocult in lume, sub un scut de nume Face surdomutu-n suflet, eu sunt nascut din dune de tunet Ce pune drept urmele-n tunel, surlele-n turle, Satul de turmele surde la urlete turde, Ca dumele slute ale curvelor kurde. Tot ma-ntreb cum de decurge asa prost acest drum ce ne duce Spre cruce si-aduce glozie eretica Fara osie estetica de emotie si etica-n glozie sceptica.
DJxPauL® Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Nu vrea sa negocieze cocalarul cu L2 Corvus :D Ma bag sa'i dau scam la cont si ii fut serveru sau facem un clan MaxCheaters :))
DJxPauL® Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 El e ownerul de la L2Corvus. L-am luat frumos si incepe sa faca pe smecherul ... Aveti aici o poza cu el : http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4998850747&ownerId=526579643&albumId=407781250 ••™ ¤[DEV]DejaVu ¤™••: adica ma ameninti? // ••™ ¤[DEV]DejaVu ¤™••: ce pula mea te crezi tu? // ••™ ¤[DEV]DejaVu ¤™••: MUIE! //
Recommended Posts