Dariuse Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Raule mi-am luat paysafecard :)) Bine ma imi iau si io :)) iti dau contu sami dai bani ;)
xAddytzu Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Gagicaru ;)) Songoku: Gagicaru ;)) Songoku: de daca nu ai protectie Gagicaru ;)) Songoku: eu daia m-am lasat de facut servere **xAddytzu .: ai probleme? **xAddytzu .: ce pula mea protectie la rroot? Gagicaru ;)) Songoku: lol Gagicaru ;)) Songoku: se vede ca ai ramas in urma **xAddytzu .: awe clar **xAddytzu .: esti bot Gagicaru ;)) Songoku: sau nu ai banis a cumperi protectie **xAddytzu .: iti trebuie **xAddytzu .: filtru **xAddytzu .: care e 20k euro Gagicaru ;)) Songoku: lol ce nobs **xAddytzu .: Gagicaru ;)) Songoku: asta e **xAddytzu .: sti macar ce e ala root? Gagicaru ;)) Songoku: haic a nu am chef sa ma cert cu un inteligent Gagicaru ;)) Songoku: care asa de mare Gagicaru ;)) Songoku: hai [a **xAddytzu .: esti retardat **xAddytzu .: Gagicaru ;)) Songoku: nu stiu care din noi **xAddytzu .: pai **xAddytzu .: eu cred ca tu Gagicaru ;)) Songoku: si ai grija cum vb daca nu vrei sa iti flooadeze iar Gagicaru ;)) Songoku: cine o face si acuma Gagicaru ;)) Songoku: **xAddytzu .: Hai suge-mi pula Gagicaru ;)) Songoku: ok **xAddytzu .: **xAddytzu .: Imi sugi pula **xAddytzu .: Gagicaru ;)) Songoku: ok dao incoa Gagicaru ;)) Songoku: dar i-ati adio de la server linistit **xAddytzu .: oke **xAddytzu .: ma pish pe tine si pe el de serv **xAddytzu .: diseara bag linux **xAddytzu .: si sugeti pula **xAddytzu .: Gagicaru ;)) Songoku: ba pula Gagicaru ;)) Songoku: habar ai de viata ta **xAddytzu .: adevarat **xAddytzu .: plm ce sa fac si eu Gagicaru ;)) Songoku: zi ms ca nu am chef ca ramaneai si afra net mank pula sa mio manci Gagicaru ;)) Songoku has signed out. (2/9/2010 5:36 PM) **xAddytzu .: )))))))))))))))))))))))))))
Dariuse Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 go all l2fatal xD :)) ce drak de svr paci :)) Care ii mai buna: O rusoaica sau o Romanca?
Raule Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 :)) ce drak de svr paci :)) Care ii mai buna: O rusoaica sau o Romanca? Amandoua :)) Vin sau vin ? :))
xAddytzu Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 hahahahahha =))))) Este vorba despre scam si.... Se pare ca cineva a incurcat putin mesajele si bancile iar rezultatul arata cam asa:
Dariuse Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 hahahahahha =))))) Este vorba despre scam si.... Se pare ca cineva a incurcat putin mesajele si bancile iar rezultatul arata cam asa: :))) scam 100%
Recommended Posts