CryStaliN Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Ceva de genul ăsta ? (O) \|/ /\ ;D Addytzule sa luat raule de ombladon vere,hai peste furnici. Asta e WARRRRRRRR.
Raule Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 BA Psaico auzi ma la asta, ca nu asculta pe mr manele ala ( cedry2k), asta e mai ceva decat roflma roflcopter.
CryStaliN Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 BA Psaico auzi ma la asta, ca nu asculta pe mr manele ala ( cedry2k), asta e mai ceva decat roflma roflcopter. Coae avea unu pe desktop o poza cu guta si cerneala ala cum il cheama. Hai salz si raule nu te mai enerva,ca nu imi plac furnicile. De te aude Vago iti codeaza o pula in cur. Vezi vere ca la 16 ani o arde pe langa.
Raule Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 da pula ma, nu ma-nervez nici daca ma prinzi ca o trag pe prietenata. Stai linistit, doar glumesc.
PsychoJr Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 De te aude Vago iti codeaza o pula in cur. Il pun pe setekh sa-i codeze 2 lui :D
CryStaliN Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 da pula ma, nu ma-nervez nici daca ma prinzi ca o trag pe prietenata. Stai linistit, doar glumesc. Vedeti ce inseamna sa va luati de pauni,sange? Mai bine nu ii ziceti nik lu raule de ei. (Fiti fani coae ;D ) Am facuto la fun ;D Raule sa enervat putin si suparat,gata isi prelungeste concediul in Ye meng Stay Chill. Il pun pe setekh sa-i codeze 2 lui :D Am una si buna nu am nevoie de 2. Salutare din Ankara si ciaon'less. PS:Psaico mananca si asta ;D
djpliku Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 http://www.4shared.com/file/3K7AU_s3/Desktop.html http://www.4shared.com/file/GIw0DwjJ/First_Atemp.html Uitativa:D, sunt .txt/.jpg . Misto p mes:D
Raule Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 Cedrea genereaza agitatie intr-o generatie de degenerati in general renegati din gestatie Traim sub dictatura. Sunt binecuvantat de natura Cu genul de geniul ce arde incet generand caldura. Las zece degete sa-alerge pe tastatura, Refuz sa sec, secatura. Scuip cate-o picatura de cianura si venin Pentru fiecare din guvernantii astia muisti care ne fura fara masura. D-aia sobolani de birou fac spume la gura Cand scuip adevarul prin cea mai pura forma de literatura. D-aia inchizitori de cultura ne vor sub cenzura Tintind sub centura ca o tarfa nesatula, Da' scuipa toti bucati de dantura imediat ce indura Cate-o lovitura precisa trimisa fix in plina figura. N-au nici o pasiune de parca-au inghitit bromura si orice viziune a lor despre arta e fix obscura. N-au nici ratiune educatia lor fiind tot nula. Mi-am ales ca misiune sa-i vindec prin tortura. Ii zdrobesc de bordura, chit ca n-am alura Si nici nu impresionez prin postura, Dar de mic port ura p-astia ce-o ard aiurea cu dezinvoltura. Nu judec pe nimeni - le dau direct o sentïnta dura!
Raule Posted May 14, 2010 Author Posted May 14, 2010 ii zice el manelar la cedrea " Raman in sub ca o amfibie" Cedrea
Recommended Posts