Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici

Raule

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Tocmai mia venit o idee cand ma uitam la ceai pus tu acolo. Cine se baga sa facem un L2 Second Life?

Asta inseamna sa cam scoatem tot ce tine de l2 si sa facem totu cat mai realist.

Un mic exemplu. Fiecare char incepe cu dwarf copil, primeste alocatie trebuie sa faca u quest custom ca sa-si ia skillurile (scoala)...Dupa ce creste poate lucra pentru un npc. Omoara n mobi si npcul il plateste. Daca vrea un job fulltime se poate angaja la alt npc ca medic, politist, mecanic etc. Normal, ca sa fie medici trebuie sa facem si un system care sa ii imbolnaveasca pe playeri. Ca sa fie politisti trebuie sa facem si drug dealeri. Ca sa fie mecanici trebuie sa fie decat 4 GK (Rune, Goddard, Giran, Gludio) si toata lumea sa mearga cu gandacu ala care se va numi masina si o sai crestem viteza, dealtfel, care se poate strica, si-ti trebuie mecanic.

Ai job, ai bani, ai tot ceti trebuie. Poti sa te droghezi de la drug dealeri...Probabil va fi un npc undeva ascuns pe harta care te face drug dealer. Daca vinzi droguri si e cineva in knownlist inafara de tine si de cumparator, toti copoii dupa server vor primi anunt cu ce faci si unde esti. In fine, poti sa bei la ...nush, vom face un clanhall mai special care sa fie bar. Ofc, te poti imbata si nu o sa mai mergi drept, easy to do. Trebuie sa mananci...etc

Desigur, pe langa toate astea vor fi si chestii auxiliare cum ar fi la baut. Cand bei socializezi, pana in punctu in care te imbeti...Cand socializezi cu alti playeri la o bere vei primi...dracu stie ce...

Deci, cine se baga? Idea pare prea complexa dar treaba e mai usoara decat se vede. Ganditiva ca nu vor fi foarte multi npc, monstri, nu mai sunt questuri, nu mai sunt arme, nu mai sunt armuri...Apropo despre astea. ne trebuie un designer sa faca uniforma de politist, mecanic, doctor..etc. Armuruile nu vor da nimic, in schimb vor fi weapon dealeri(ilegali, ca drug dealerii) care vor vinde cututite (dagger), pistoale (crossbow), si mitraliere (bow). Vor fi max 10 arme pe server...

Nu vor exista clase, bataia va fi corp la corp. Depinzand de trecutul caracterului va fi favorizat sau defavorizat in lupta corp la corp. De exemplu daca e betivan, pierde. Daca tocmai ce a luat ecstazy, castiga. Daca e copoi si tu esti copil(player now), castiga...and so on.

Chiar, ca-mi vin ideile scriind, copoii vor da amenzi si vor baga la inchisoare. La inchisoare va fi un npc care poate fi mituit, sau poti muncii in folosul comunitatii pana iesi afara:)

Who's in?! Normal, caut si hoster...Codu pot sla fac si singur. Imi trebuie decat oameni sa stabilim exact cum si ce fa vi, si care sami dea host. Daca in plus mai stiu si java e mai bine.

ma bag si eu :D spunetimi de ce aveti nevoie sa stiu cu ce va pot ajuta :P (de host , trial core 2.5 , 2gb ddr3  ? :P )

btw, nui mai usor asa gta sa multi player ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...