Jump to content

.  

24 members have voted

1. 1. Cand ia Nervos permisul?

• Anu asta
      8
    • Anu viitor
      11
    • Niciodata
      5

Recommended Posts

Posted

cu vodka <3

mi-e deajuns cat am baut aseara...Absolut + Tempo....unul incepea sa vorbeasca de viitor...radeam de el mai ceva ca la un stand-up

Posted

si de atunci am invatat sa ma limitez

bine ai facut...cam asa eu..prima data cand am dat-o in votca...m-o luat somnul...acuma cand ies prin oras, beau cu limita..

Posted

bine ai facut...cam asa eu..prima data cand am dat-o in votca...m-o luat somnul...acuma cand ies prin oras, beau cu limita..

max 7beri

Posted

mi-am luat somn odata de la votca

da cat ai baut ma? =))

eu cel mai rau am baut o sticla cu inca 2 in 2 minute si eram ametit bine dar nu ma luat somnul =))

Posted

da cat ai baut ma? =))

eu cel mai rau am baut o sticla cu inca 2 in 2 minute si eram ametit bine dar nu ma luat somnul =))

2 beri, si 800 imi aduc aminte..eram vreo 5 niciunu nu-si mai aminteste cat exact

singur, fiecare-si lua shot+ redbull

Posted

2 beri, si 800 imi aduc aminte..eram vreo 5 niciunu nu-si mai aminteste cat exact

singur, fiecare-si lua shot+ redbull

nu mai bea cu redbull..bea cu suc, Tempo/Cappy/Tymbark..

Posted

nu mai beau deloc

mai ales acu daca iau masina..

atat timp cat nu conduci, poti sa bei..tu crezi ca daca eu imi iau permisul, o sa ma opresc din a bea?..neah...doar ca daca am sa beau, n-am sa conduc si clar nu o sa merg cu unu care o baut...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock