bubulinas Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 a luat`o in serios.... incercam sa-l motivez. Nimeni nu poate demonstra cn e mai destept fata de altu`. Pnm` imi cer scz dak te-ai suparat. nu a fost o acuzatie / "atac". nu mam suparat... cata cearta:))! nu e cearta :))
Raule Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 ia zi bubule care-i melodia ta preferata de la cedry2k
bubulinas Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 ia zi bubule care-i melodia ta preferata de la cedry2k - Cuvinde ce Vindeca :D deci cat imi place..
xKiNay Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 o ascult acuma si revin cu o parere:)) pana atunci hai inapoi in silk:))!
bubulinas Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 o ascult acuma si revin cu o parere:)) pana atunci hai inapoi in silk:))! asculta tot de la el.. -Zile nefaste
xKiNay Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 interesant .......intrebare care imi da si mie + 1 la karmaaa ca erol ala mi-a scazut karma pe nedrept!:)) bag****** ceva in el!
Raule Posted July 9, 2011 Author Posted July 9, 2011 pai sa zivem asa..de pe alchimia veninului imi place mai mult: in lupta cu conditia de pe poezie balistica: linii subtiri si de pe cuvinecevindeca: iarna grea
bubulinas Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 interesant .......intrebare care imi da si mie + 1 la karmaaa ca erol ala mi-a scazut karma pe nedrept!:)) bag****** ceva in el! ma nai luat pe nedrept... nu ai voie sa dai BUMB d emai multe ori in aceiazi zi ...ca asta inseamna ca umbli dupa posturi...
bubulinas Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 aha mersi de explicatie:) cum ti-am scris si il silkroad posteaaz ceva bun si sa mearga si eu iti dau +1
xKiNay Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 o sa ma gandesc la greu :))! ca e greu sa postezi ceva ce sa nu fie pe forumu asta:))!
Recommended Posts