bubulinas Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Ai dat cu pula'n engleza. (Nu te mai grabi sa dai reply repede verificate) stiu sunt varza la engleza..nam facut la scoala.. vb serios..ce stiu cat stiu de pe acilea stiu.. owned =)) desteptule...!!! Deloc. Praf. Pulbere. Newbie. Mai rau. FInito 2... nu prea le are cu engleza true! tare :) moale :D
Trance Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 stiu sunt varza la engleza..nam facut la scoala.. vb serios..ce stiu cat stiu de pe acilea stiu..desteptule...!!!FInito 2...true! moale :D =))) Eu vorbesc/scriu engleza de 1 an si o luna :)) si nu am facut in generala, si la liceu sunt ce-l mai bun acu =)). K nu ai facut la scoala nu e un motiv.
Trance Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 fight de pizde, nu e fight ma ;d eu doar rad intr-un mod mai ;d.. prietenesc.
bubulinas Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 =))) Eu vorbesc/scriu engleza de 1 an si o luna :)) si nu am facut in generala, si la liceu sunt ce-l mai bun acu =)). K nu ai facut la scoala nu e un motiv. desteptule...eu sunt mai prost de felu meu.. ..lasa fi tu mai destept ;)
Trance Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 a luat`o in serios.... incercam sa-l motivez. desteptule...eu sunt mai prost de felu meu.. ..lasa fi tu mai destept ;) Nimeni nu poate demonstra cn e mai destept fata de altu`. Pnm` imi cer scz dak te-ai suparat. nu a fost o acuzatie / "atac".
Recommended Posts