twinkie Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ai sa te chis in freza, si io vreau. Tu faci sala si manci pizza ?
Raule Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Tu faci sala si manci pizza ? da ce are ma ? :))
Equillibrium Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 lol sa`i fut pe greci , ce spam amre fac toti
twinkie Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Cand ma intorc, doi angajati care, de obicei, se indeletnicesc cu spalatul parbrizelor si alimentatul, se hlizesc la masina mea. Frate, oi avea eu limuzina Opel a anilor '80, dar chiar asa sa atraga privirile? Cand ma apropii prin fata, iaca peisaj de natura moarta. La propriu! Bubuitura de pe autostrada nu a fost nicio zapada. Masina mea, tocmai mancase un fazan. Doua picioare si o coada, ieseau prin grila spoilerului fata, acolo unde trebuia sa fie proiectorul. - Bai nene, mai tii minte cand ai zapacit anul trecut porcul lui nea Costel, cand dadeai cu spatele? Saracul, a trebuit sa sarbatoareasca Craciunul mai devreme... Na ca acum ai facut si pe vanatorul! Bravo ma, esti tare, sa moara soacra-mea in baie! N-ai pistol dar ai masina! - Bai Nelule.. Caca-s-ar fazanii in ochelarii tai, parca lovisem niste zapada de la tir! Nu stiam ca zapada are gheare si o coada maro. Ce facem ma cu el? Nu mai pot de ras :))))
Recommended Posts