Equillibrium Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Ce sa zici si tu sa ramai "under-cover" =)) Pula mea auzi aia e o piramida ptr illuminati? plm e piramida vechilor egipteni eu zic :)) A schimbat av =)) besi =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Oare pe vagin ce ii iese ? Ia ghiciti :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 www.youtube.com va merge normal ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Oare pe vagin ce ii iese ? Ia ghiciti :) pisat sau un copil , ce plm sa`i iasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 www.youtube.com va merge normal ? Da. pisat sau un copil , ce plm sa`i iasa? Mai gandeste ce ii intra si ce ii iese :)) PS:Glm doar ca daca din sani ii iese artifici cine stie ce ii iese pe vagin =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Da. Mai gandeste ce ii intra si ce ii iese :)) aa , pula lui pletosu ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sido Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Da. pe mine ma trimite la http://www.youtube.com/cgi-bin/message.pl unde am asa We're sorry, the page you requested cannot be found. Youtube Search. Featured Videos | Most Popular Videos | Most Watched Videos Featured Videos: cu vid. featured. © 2011 YouTube, LLC Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 aa , pula lui pletosu ala Voila. La inceputul videoclipului zici ca e ceasca vorbind la tv =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Voila. La inceputul videoclipului zici ca e ceasca vorbind la tv =)) s-a uratit si cristina dupa ce a nascut ...oricum nu`mi place cum canta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 asta e singura care`mi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 s-a uratit si cristina dupa ce a nascut ...oricum nu`mi place cum canta Ce e chiar asa naspa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 Ce e chiar asa naspa ? e inainte sa nasca piesa asta , are peste 3-4 ani oricum Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 asta e singura care`mi place In plm vrei sa zici ca swedish house mafia iti sta in gat? :)) Sau far east movement? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Equillibrium Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 sau Link to comment Share on other sites More sharing options...
CryStaliN Posted March 2, 2011 Share Posted March 2, 2011 e inainte sa nasca piesa asta , are peste 3-4 ani oricum Pula mea. Jessica alba ? trebuia sa puna si raule ceva mai proaspat si bun ca pula mea sa fiu sincer :)) Imi refac votul aleg varianta 5 : O transez si o arunc la lei si eu fug si scap viu si nevatamat :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts