PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 back .. brrr ce frig e afara sa ma incalzesc putin si va mai dau. 30 min sa fumezi o tigara :)) hai mai da sora l2 strange e serveru' tau?
twinkie Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 30 minute ... am mai stat la o voba ciprian ,: ? ciprian ,: ba? kodrjn: e?> ciprian ,: ce facusi la fizica?? kodrjn: ba .. fii pe faza.. kodrjn: vorbiram noi ce vorbiram.. pe acolo kodrjn: se baga cu mine`n seama.. kodrjn: si la un moment`dat ma`ntreaba ca cica ce id de mes am eu.. kodrjn: ramasai wow! kodrjn: ete femeie de 30 de ani ce face.. kodrjn: ii zisai eu id`u etc.. kodrjn: si o aud.. tu esti ala de pe bash kodrjn: ramai pe toamna.. ciprian ,: ))))) kodrjn: eu .. pai cum doamna.. asa ceva e imposibill.. kodrjn: ea nimic ca m`a vazut ea pe bash si ca ma lasa pe toamna ca sunt un derbedeu.|. bagabont etc...ca acum intelege ce faceam eu pe la ore.. kodrjn: si are fetita de 8-9 ani.. uite ce face femeia.. o da pe fiesa de la pc ca sa stea ea pe bash si vada acolo tampenii.. kodrjn: ma si dete afara de la ora.. plm.. ciprian ,: hahaha bash ! kodrjn: esti prost? kodrjn: MA LASA REPETENT DACA VEDE CE`TI ZISAI !! ciprian , is typing... ciprian ,: )))))))))
twinkie Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 http://bash.craiovaforum.ro/top100/ ca mi-e lene sa mai citesc , plus ca ma doare burta
PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 EU: ce facusi ma cu aia ? Alex : nimic ba crek isi dadu seama ca vreau s-o fut . EU: da ce vroiai ma , sa o futi si sa nu-si dea seama?
PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 adelutza9: smake SmakE: da? adelutza9: cf? SmakE: p`aci...ma plictisex SmakE: u? adelutza9: sunt fericita ...plec in italia... SmakE: muisto SmakE: misto * adelutza9: nesimtitule SmakE: scz... din greseala adelutza9: da da ... si marmota invelea ciocolata in staniol
PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 ea: raspunde-mi, numai sincer, da sau nu, ok? el: intreaba ea: de ce barbatii se rad de blonde?? el: da
PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Scream: bah nu mai tin minte nimic yvonna...: ia lecitina Scream: blahh. m-am lasat yvonna...: dc? Scream: uitam sa le iau yvonna...: )))))))))))))))))
PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Alex: cum se numesc aia de fac comenzi pe ebay? an_deea: oameni?
PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Journey to the Center of the Earth criztiuca: din ce am vazut in screen-urile de pe imdb pare sa fie facut in totalitate in studio... pt mine scade calitatea acest mod de filmare wasssu: S-au gandit ca e mai simplu, decat sa se duca pana in centrul Pamantului lol
PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 dopeman ruff: auziţi... ăştia din lista mea.. am o rugăminte, îmi merge foarte greu messu şi vreau să schimb avatarul dar nu pot pentru că am prea mulţi online... dacă aţi putea 5 minute să ieşiţi toţi de pe mess cât schimb avatarul, apreciez. mulţumesc :))
PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Mutu: hahah Mutu: imi facu taicameo spanac...si il bagai la microunde sa se incalzeasca sa mananc acum ca mi se facu foame Mutu: si iauzi ce imi zice gagica`sa... Mutu: "NUUUU NU BAGA SPANACU LA MICROUNDE Mutu: eu mirat "de ce?" Mutu: contine fier si scrie pe cartea de la cuptor ca n-ai voie sa bagi metal in el Mutu: :)) MaTr3o Liviu: =))))))))))))))))))))))))))000000t=12y6 MaTr3o Liviu: 12 MaTr3o Liviu: 617612 MaTr3o Liviu: 6111 MaTr3o Liviu: mars MaTr3o Liviu: pun pe bash MaTr3o Liviu: =)))))))))))))))))))))
PwNNNz0r.^ Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 klaxx: sal klaxx: cum fu bah in Bulgaria? yo_badboy: misto,cumparai haine...plm klaxx: si in ce localitate fusasi? yo_badboy: uitai cum ii zicea ,oricum erau multe masini de Beharca klaxx: ? klaxx: cum adik yo_badboy: poi incepeau cu BH klaxx:=))LOL klaxx: bashed yo_badboy: nu bashed ba...beharca se numea
Recommended Posts