Sido Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 mi se pare mie sau la sensation black la videou de pe youtube la 01:07 cand incepe bassu ala pizda care se tot repeta constant se poate face jump style :D mai mult ca sigur pe el da daca nu vrei sa=ti sacai "prietenu" posteaza la sectiunea de help ;d da
boracius Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 yea :) sunt super tari petrecerile ... desi in ultimul timp nu mai e asa grozava muzica ... dar totusi ... merge ... cu 200 de euro iei un bilet super bun :) a fost si in romania anul trecut ... dar nu m-am dus ... e prea cocalarime la noi :)
boracius Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 oh well .. daca ma trimiteti la help ... ma duc ... sa-mi dea si aia cu flit ... thnx anyway
AeonFlux Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 pe scurt mai puma , white sensation e cel mai tare party la care te poti gandi sau la care poti participa vreodata :)
Sido Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 pe scurt mai puma , white sensation e cel mai tare party la care te poti gandi sau la care poti participa vreodata :) pt popo ofc.
PwNNNz0r.^ Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 sido da posturi la competitions and events?
AeonFlux Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ai vrea u sa fie popo , esti doar gelos :)) sunt de-a pizde acolo de mori nush cum ar putea sa fie de popo...
boracius Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 aeon uite : bufferu e : http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=116271.0 la buffer vreau sa-i pun schema ... sa pot utiliza schema ... dar nu ma duce capu cum sa implementez functia asta ... daca are vreunu din voi npc-ul asta sau un alt aio npc pt freya si poate sa-l sharuiasca cu mine ar fi super asta pare minunat .. sa zicem ca ii dau de cap sa-l fac pt freya .. dar cu bufferul chiar nu ma descurc sa-i pun schema ... dar again .. daca il aveti freya ready ... as fi recunoscator
Sido Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 sido da posturi la competitions and events? nuj nam bagat de seama ;)) fa 1 post si vezi edit: nu cred, crek da 1
AeonFlux Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 acolo scrie ca e testata succesful pe epilogue nu pe freya deci pe freya s-ar putea sa nu mearga. a u vrei ptr serverul tau? plm nu le am cu progamarea dar pot intreba pe cnva , 2 sec sa vad dak e on :P
Recommended Posts