Jump to content

Recommended Posts

Posted

hello.. se olous... katarxin na sas po oti afto to exo dokimasi ston l2oldschool kai douleve 100% alla apo oti ema8a prepi na kanane delete npc... den pirazi omos sidoma 8a sas po kai tous alous tropous oxi mono gia ta rebirth alla kai gia ala pola gia ton l2OS..

afto me ta rebirth sini8os doulevoun se olous tous server me rebirth.. mporite na to dokimasete... k ean den pianei pm me na mpo na dokimaso k ego :)

na sas po akoma oti den pianei ston l 2  g o l d..

ti kanoume? ftiaxnoume char mago  human h Darkelf.. ton pame 40 lvl kai  kanoume to proto quest mono..

gia human: Cleric.

gia Darkelf: Shillien Oracle.

afou exoume paei 40lvl kai exoume parei to class pame giran stin kedriki eklisia kai kanoume /target pupina

pigenoume sto npc kai patame sto quest

shot00079.png

shot00080id.png

pernoume to quest alla den to kanoume delete....

tora pame ston npc pou mas dini ta rebirth kai pernoume afto pou 8eloume...

70641509.jpg

meta gia na paroume kai to deftero rebirth patame Alt+t nomizo gia na mas aniksi ta quest kai kanoume delete to quest pou pirame eno exoume dosi to quest item ston npc kai pirame to rebirth. pame piso stin pupina kai 3ana to idio.. pernoume to quest afou to exoume kanei delete apo prin kai pame k to 3anadinoume...

afta..... telos....

ola ta credit pane se emena den to exo pari apo kapou alou kai to exo vri monos mou.. ean kapios to kanei sta aglika den me pirazi arki na dosi credit se emena.....

Posted

hmmm pou to ixeres? vasika gia na to vris einai kapos diskolo apo monos sou.. ektos ean eisai toso tixeros kai exeis char 39-40lvl human h darkelf k buffer... kai sou exei tixi na pas tixea se enan npc dld ton sigekrimeno kai na patisis to Quest... ligo diskolo...

Posted

poly tyxeros omos :D

ego to ekana me alo tropo.. vrika to id tou book of rebirth meta mpika ston server mou... to ekana create...

meta piga se site me quest afou ida oti itan quest item.. vrika pio quest sou dini afto to quest item kai BoOOoM ta rebirth :D

Posted

oti nane leei o Devangell tespa.

file poli kalo to bug sou tha to valo sto english section

ty

valto opou 8es arki na pis apo pou to pires :)

voi8ate me afto to -1 pou exo xaxaaxxaxa plakitsa :D

Posted

btw alakse to title tou topic sou kai grapse

[share]3 rebirth in 1 min

to alaxa... :D em 6:00 to proi einai apo tis 9 to vradi eimai sto pc :D zalistika
Posted

ti oti nane lew ksereis prin poso kairo epeza kai den iksera mia apo quest -.-" btw kane [share][Guide] ;) thanks kai pali

file mou min vgoume off topic last reply here

apokliete na to ikseres to bug afto

mn les psemata..pfffff

Posted

mporeis na to alakseis name apo itemname-e kai morfh sto icon apo etcitem ara kai esi sthn tyxh to brhkes ;)

eleos???

ean den diavase pio pano oti prota vrika to ID tou book of rebirth mesa apo to pach tou server me fileedit

kai meta mpika ston server m kai ekana create to id aftou tou book.. kai mou to emfanise

etsi.. rebirthx.jpg

meta piga se selida me quest kai epsaxa apo pou to pernis afto  to quest...

ara min les se parakalo oti to vrika stin tixi :/

Posted

vasika ego tha elega oti afto to "bug" einai mono gia ton OS sigekrima

giati se alous servers pou px exoun Rebirth system den exoun to idio item me ton OS

me katalaveneis ? enow oti se alous servers den tha exoun afto to Q item os rebirth item, tha exoun alo