nackgr Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Re stroumf pali dn doulevei gmt ... kai me nano to dokimasa :/
Str0umf Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 pes mou se ti server isos to ekana fix
nackgr Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 L2 gold ...kai gia Elite ama doulevei :P Btw kane me add sto msn
Str0umf Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 L2 gold ...kai gia Elite ama doulevei :P Btw kane me add sto msn Dokimase afto : An o server exei autoupdater prepei na min to tre3eis apo ekei apla mpes sto system tou server kai tre3e to l2.exe (afto ginete sto l2Gold) An to system tou server exei to l2.exe & lineage2.exe tote kane rename to l2.exe se lineage2.exe kai to lineage2.exe se l2.exe, meta tre3e to kainourgio l2.exe (afto ginete sto l2Gold episis) PS: To ekana edit kai sto 1o topic mou : ~~~KliCk EdW~~~ PS2: sry gia thn ka8isterisi - dn 3erw an to exoun ftia3ei ston Gold.
lostos Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Stamatiste oloi na paraponieste gia ta posts. To kruboume gia tin prostasia twn exploits oxi gt eimaste kakoi alla gt uparxoun kai server admins pou ta psaxnoun auta. BTW to anti-target sumferei polu, ospou na fas ban:P mpainw se opoio server 8elw, dokimazw to adena script, kai ama dn douleuei (i akomi kai an douleuei) bazw to anti-target kai pigainw coliseum i gia pk:))) Dokimase kaneis l2 ELITE an douleuei tpt apo auta? exw problima me ton ISP mou autes tis meres...
meri Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Stamatiste oloi na paraponieste gia ta posts. To kruboume gia tin prostasia twn exploits oxi gt eimaste kakoi alla gt uparxoun kai server admins pou ta psaxnoun auta. BTW to anti-target sumferei polu, ospou na fas ban:P mpainw se opoio server 8elw, dokimazw to adena script, kai ama dn douleuei (i akomi kai an douleuei) bazw to anti-target kai pigainw coliseum i gia pk:))) Dokimase kaneis l2 ELITE an douleuei tpt apo auta? exw problima me ton ISP mou autes tis meres... nai re c simfono ala re c.. oute o strouf den exei 150 post emis pou tha ta vroume kai meta mas lei na ta agorasoume.. dld.. edaxi ti na po p.s ala se afto me to admins exeis dikio den to eixa skefti
nikbull Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 RE PAIDIA me tosa post olh mera tha eimaste mesa k tha prepei na spamaroume.. :( alliws h lysh donate.?? dhladh tha prepei na kanoume donate h na to moirazei o kathenas analoga me ta cone k tis filies sto msn.. klpklp... eleos...!
SLIP Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 telika re pedia duleyi ayto me ta adena ....?
apst Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 An o server exei orio pou mporeis na pareis apo to store douleyei?
georgekiller Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 san kalos ellinas protimw na kanw posts :D lol
georgekiller Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 RE PAIDIA me tosa post olh mera tha eimaste mesa k tha prepei na spamaroume.. :( alliws h lysh donate.?? dhladh tha prepei na kanoume donate h na to moirazei o kathenas analoga me ta cone k tis filies sto msn.. klpklp... eleos...! tha kanoume donate den ginete alios
Blane Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ta sPaEiIiiiIiiIi m8...apla kane ena hide gt einai kai admins edw :; hIDE iT aSaPz0r!!! Regards bLaNe
Recommended Posts