spiroslouis Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hi, Το θέμα έχει να κάνει με το γνωστό σε όλους τυχερό παιχνίδι κίνο. Λοιπόν εγώ δεν έχω πρόβλημα για το πως παίζετε αλλά. Αφού έπαιξα ένα δελτίο μου έβγαλε "Άμεση Νίκη". Εγώ δεν ασχολήθικα κοίταξα το παιχνίδι και δεν κέρδισα. Τώρα μου είπανε ότι άμα σου βγάλει αυτό το πράμα τότε κερδίζεις έτσι πως είναι το δελτίο. Θέλω να μαθω αν αυτό είναι αλήθεια. (Άμα είναι θα γίνω και VIP εδώ)
™StarЯdoм® Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Hi, Το θέμα έχει να κάνει με το γνωστό σε όλους τυχερό παιχνίδι κίνο. Λοιπόν εγώ δεν έχω πρόβλημα για το πως παίζετε αλλά. Αφού έπαιξα ένα δελτίο μου έβγαλε "Άμεση Νίκη". Εγώ δεν ασχολήθικα κοίταξα το παιχνίδι και δεν κέρδισα. Τώρα μου είπανε ότι άμα σου βγάλει αυτό το πράμα τότε κερδίζεις έτσι πως είναι το δελτίο. Θέλω να μαθω αν αυτό είναι αλήθεια. (Άμα είναι θα γίνω και VIP εδώ) epidi dokimazw kai egw tin tuxh m , amesh nikh einai : ekeinh tin wra pou dineis to deltio ston eispraktora gia na to "riksei" iparxoun pi8anotites na kerdiseis ( AMESH NIKH ) to opio s dinei apo 2€ mexri 5,000 € ... ta lefta sta dinei ekeinh tin wra o eispraktoras , efoson den sta dwse ekeinh tin wra , se piase QOTSO.
spiroslouis Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Όχι τότε μου τα έδωσε αλλά εγώ δεν το κατάλαβα γιατί το έδωσα σε έναν άλλο να μου το ρίξει και δεν θυμάμαι τα ρέστα που μου έφερε. Αλλά σχετικά δεν μου έφερε ρέστα αλλά τα λεφτά μου πίσω διότι 2€ το έριξα. Άρα κέρδισα 2€ από την άμεση νίκη. Κάποιος να το lock.
Recommended Posts