Zedonious Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Παιδιά βλέπω πολλές φωτογραφίες τις οποίες έχετε κάνει edit τα ονόματά σας σε πολύ ωραίες μορφές και έχω δύο ερωτήματα : 1)Που βρίσκετε τις φωτογραφίες(LineageII){θέλω να κάνω logo για τον server μου} 2)Πως κάνετε edit τα γράμματα(εκτός από www.picnik.com γιατί είναι βλακεία{για μένα}) αν προτείνετε προγράμματα παρακαλώ να αφήσετε κάποια link που μπορώ να τα βρω.. Thnx
0 Zedonious Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 αυτές οι photo που έχεις από photoshop τις βρήκες? αν ναι ένα site που μπορώ να το βρώ..??
0 ConArtist™ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 mono sou ta ftiaxneis i apla vriskis renders apo internet . opos eipai kai o Magaki13 i kaliteri doulia einai to Photoshop.
0 Elphiss™ Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 aplo pas www.google.com images briskis to logo p 8es to kanis upload kai to kanis edit
0 Yakamoto Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 www.planetrenders.com Pictures www.adobe.com Photohop www.solved.mxc Solved
Question
Zedonious
Παιδιά βλέπω πολλές φωτογραφίες τις οποίες έχετε κάνει edit
τα ονόματά σας σε πολύ ωραίες μορφές και έχω δύο ερωτήματα :
1)Που βρίσκετε τις φωτογραφίες(LineageII){θέλω να κάνω logo για τον server μου}
2)Πως κάνετε edit τα γράμματα(εκτός από www.picnik.com γιατί είναι βλακεία{για μένα})
αν προτείνετε προγράμματα παρακαλώ να αφήσετε κάποια link
που μπορώ να τα βρω..
Thnx
5 answers to this question
Recommended Posts