Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kalispera se oloys!! ;D ;D

Afou allazw tin loading screen me to unreal engine kai vazw mia dikia mou,an kai h analysh ths einai teleia..oso kai na tin megenthinw sto photoshop fenete polu kalh molis mpenw sto paixnidi fenete tholh..afto gt mporei na sumbaine??afou h analysh einai kalh.....

Posted

akolou8iisa ayton ton odhgo alla dn katafera na to kanw:S prwta evala ti photo sto photoshop

tin apo8keysa san dds kai san tga...alla meta dn 3erw ti na kanw..

Posted

akolou8iisa ayton ton odhgo alla dn katafera na to kanw:S prwta evala ti photo sto photoshop

tin apo8keysa san dds kai san tga...alla meta dn 3erw ti na kanw..

Katarxas vale [gr] tags sto topic

kata 2on anoi3e to unreal meta open to utx p exi to rar,eki sto unreal exi ena velaki pata kai diale3e to Skin,kane import thn pic se DXT3 meta save,kantin Enc kai telos.:)

Posted

TO 8ema einai pws dn anigei to l2font-e troeei critical error..

meta eipa 8a fteei to l2font ,eida ena guide me l2decrypt kai l2 tool

ekana decrypt to l2font-e p eixe mesa sto systextures tou interlude client(htan omws custom loading apo allon server,dn 3erw an exei simasia)kai meta ekana kati p m elege me to l2tool...to apo8ikeysa ..paw na to anixw me to unreal kai pali error

2 meres prospa8w na to kanw kai tpt..giayto kateli3a na valw kapion allo na m to kanei..

Posted

TO 8ema einai pws dn anigei to l2font-e troeei critical error..

meta eipa 8a fteei to l2font ,eida ena guide me l2decrypt kai l2 tool

ekana decrypt to l2font-e p eixe mesa sto systextures tou interlude client(htan omws custom loading apo allon server,dn 3erw an exei simasia)kai meta ekana kati p m elege me to l2tool...to apo8ikeysa ..paw na to anixw me to unreal kai pali error

2 meres prospa8w na to kanw kai tpt..giayto kateli3a na valw kapion allo na m to kanei..

anoi3e to l2font-e p exi to rar tou Lauq.Apokliete na mhn anoigi

Posted

Updated:Vgazei ayto to error!

No Label

Assertion failed: GObjBeginLoadCount==0 [File:.\UnObj.cpp] [Line: 1550]

History: UObject::StaticTick <- UEditorEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...