Jump to content

[GR]Icecrown Raid Progression.


alexnos

Recommended Posts

Ανακοινώθηκε χθες το πως θα μπορούν οι παίχτες να προχωρήσουν μέσα στο πολυαναμενόμενο Icecrown , το φρούριο του πολυαγαπητού μας Arthas.

 

Το σύστημα θα δουλέψει ως εξής:

 

To Icecrown είναι χωρισμένο σε 4 πτέρυγες (wings)

Σταδιακά θα ξεκλειδωθεί κάθε wing του instance (όπως γράψανε, θα κάνει αρκετές εβδομάδες μεταξύ του ξεκλειδώματος του κάθε wing). Όοοταν πια έχει ξεκλειδωθεί και ο Arthas, και τον ρίξει το guild, τότε θα μπορεί να γυρίσει σε heroic mode το instance (Στο Icecrown, το raid αλλάζει την επιθυμητή δυσκολία του instance ανα πάσα στιγμή. Δεν υπάρχουν δηλαδή 2 διαφορετικά instance, όπως με το Trial of the crusader). Το οποίο σημαίνει ότι hard modes... γιοκ, για 2-3 μήνες απ'την στιγμή που θα βγει το instance.

 

Επίσης, για τα τελευταία bosses κάποιων wings ( Professor Putricide, Blood-Queen Lana'thel, Sindragosa, Lich King ), το raid θα έχει περιορισμένο αριθμό attempts. 5 αρχικά για Putricide, 10 συνολικά όταν ξεκλειδωθεί η Lana'thel, και όταν τελικά ξεκλειδωθεί η τελική πτέρυγα με την Sindragosa και τον Lich King, θα έχει 15 tries διαθέσιμα και για τα 4 bosses. Προσέχτε ότι είπα ξεκλειδωθεί: Ναι, ο περιορισμένος αριθμός attempts θα ισχύει ΚΑΙ για το normal mode του instance.

 

 

Για να προσπαθήσει τον Arthas σε heroic mode, τότε θα πρέπει εκείνη την εβδομάδα να έχει ρίξει τα 3 άλλα bosses που ανέφερα σε heroic mode, αλλιώς θα μπορεί να τον πολεμήσει μόνο σε normal mode. Εαν χαθούν και τα 15 tries, τα υπόλοιπα boss της τετράδας που απομένουν εξαφανίζονται (και για normal και για heroic mode)

 

Σιγα σιγά όμως το raid θα αποκτά περισσότερα attempts στα bosses αυτά , και μια aura που θα αυξάνει τα stats των παικτών, η οποία θα δυναμώνει και σε ισχύ όσο περνάει ο καιρός. ( επειδή ισχυροποιείται η παρουσία των Ashen Verdict στο instance, και προχωρούνε οι alliance/horde δυνάμεις μέσα στο φρούριο)

 

Καλή τύχη σε όσους καταφέρουν να φτάσουν απέναντι στον Lich king :p !!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock