pidi21 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 kalispera se olous eimai new member edw kai pistevo me afto to bug na voithiso... einai 2 Bug.. to proto dublecut items.. lipon ksekiname pernis ena pet px baby buffalo.. anigis to inventory tou baby buffalo kai exis pano sou px 100 cbp i aden i otidipote pou na mpeni se 1 slot.. anigis to inventory tou pet kai vazis eki ta misa apo ta 100 ta 50 otan ta vazis ta items paramenoun 100 se esena 50 pano sto pet to kanis unsamon kai exis pano s 150 apo ta items p tha valis :DD to epomeno einai gia gracia2 .. ftiaxnis enan kamael judicator ftiaxnis kai ena orc tyrant... 2plo parathiro pas me ton kamael kai me ena skill p exi den thimame name na sas po epidi exo kopsi to l2 tespa.. pas me ton kamael k tou kanis ena skill pou tou klevi buff kai tou klevis to puma px kai to kanis me polous char kai etsi Kanis ton kamael sou Over power!!!! gl se olous elpizo na voithisa!!!
TorRento® Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 NAi auto ginete kai me augment weapon k ama dn to di o alos tsak ton scamares ^^
maxmyt Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 brbo oreo kai nomizo sxedon se olous piani nomizw e
Aiosforos Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 kaneis and la8os, 1on to kamael class to lene Soul Hound k 2on to skill to lene Steal Divinity...
MaDNeX Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ean ginete... ligo ellinika sto prwto bug gia Dublicate xD giati afti ti glwssa dn thn katalavainw. (ligo suntaksi k prosoxi sta la8oi k stis katalikseis)
TryMoaR Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ean ginete... ligo ellinika sto prwto bug gia Dublicate xD giati afti ti glwssa dn thn katalavainw. (ligo suntaksi k prosoxi sta la8oi k stis katalikseis) Na bazei k tonoun lew egw o3ea ipogegramenes perispomenes ! Lawl Btw Auto twra me ton kamael proth fora to akouw alla tha to dokimasw!
MoDuL Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 ean ginete... ligo ellinika sto prwto bug gia Dublicate xD giati afti ti glwssa dn thn katalavainw. (ligo suntaksi k prosoxi sta la8oi k stis katalikseis) Nomizw pws to swsto einai Duplicate :)
MaDNeX Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 telos pantwn paides... to 8ema einai oti dn katalava KAAAAN to bug me to Duplicate.... isws na mporouse kapoios na eksigisei kalhtera? (k na afisei tis irwnies k to spam)
pidi21 Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 Na bazei k tonoun lew egw o3ea ipogegramenes perispomenes ! Lawl Btw Auto twra me ton kamael proth fora to akouw alla tha to dokimasw! me ton kamael doulevi ston l2speed! dokimasmeno apo emena.. kai p les pernis apo tyrant to puma apo titan to range apo tank deflect arrow kai alla tosa kai bgenis ekso kai den se akoumpaei tpt :D
mjst Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 me to pet to Duplicate nomizo den ginete etsi akrivos opos to les :/ exei kai videaki sto youtube pos mporis na kaneis dupe
xartperi Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 afto eikonika einai gt me to pou kaneis rr den ta exeis
sav1994 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 to 1o pianei...to 2o.........den nomizw.....:S kai ligo pio katanohth glwssa plz...xD
[Legend] Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 aggouria...to dokimasa to 1o kai den egine...:/
Recommended Posts