Jump to content

[Περιγραφή] Elyos|Asmodian|Elysea|Asmodae|Abyss


Recommended Posts

Elyos

4d1cc2c6731755b2ad8a036f.jpg

 

 

  Οι Elyos καταλαμβάνουν το κάτω , μισό του Atreia, γνωστή ως Elysea. Μετά τον κατακλυσμό, που από τον οποίο βρέθηκαν "λουσμένοι" στο φως του ήλιου για πάνω από 750 χρόνια και, ως εκ τούτου, έχει μετατραπεί σε ένα όμορφο και λαμπερό μέρος. Ωστόσο, το μεγαλείο τους οδήγησε τους Elyos να γίνουν αλαζονικοί , γιατί θεωρούνται ευλογιμένοι από το Aion ενώ οι Asmodians  ριχμένοι στο σκοτάδι από τον κατακλυσμό, θεωρούνται από τους Elyos ως καταραμένα πλάσματα.

 

  Ως άνθρωποι, οι Elyos μπορεί να είναι παρήγοροι , ζεστοί και φιλικοί αλλά ενάντια στους εχθρούς τους είναι ακριβώς το αντίθετο.

Οι καταπληκτικές και χαρακτηριστικές μορφές τους , τα αγγελικά φτερά φέρουν τεράστια δύναμη που "αγκαλιάζουν" την χαριτωμένη πρόσοψη τους.

 

  Οι Elyos πλέον πιστέουν στους πέντε Seraphim Lords που βοήθησαν να οικοδομήθει η πόλη τους η Sanctum. Η καταστροφή του Πύργου της αιωνιότητας είναι τώρα γνωστό ως ο Πύργος του Φωτός, και χρησιμεύει ως μια διαρκής υπενθύμιση στους πολίτες της Elysea από το τρομερό τους λάθος.

 

 

Elysea

 

ada0464a6ca530c18f86bad5.jpg

 

 

Το κάτω , μισό μέρος του Atreia υπάρχει η όμορφη και φωτισμένη Elysea , το σπίτι των Elyos.

 

 

Seraphim Lords

 

Οι πέντε που πήγαν προς τα νότια έγιναν οι Seraphim Lords, οι άρχοντες του Elysea:

 

Leader: Ariel, Lady of Light

Nezekan, Lord of Justice

Vaizel, Λόρδος της Ελευθερίας

Kaisinel, Lord of Illusion

Yustiel, Lady of Life

 

 

 


-


 

 

Asmodians

f9619750b783035e411db741.jpg

 

Οι Asmodians είναι μια γενναία και ανθεκτική φιλή η οποία χωρίστηκε από τους Elyos στον κατακλυσμό και βυθιστικέ σε έναν κόσμο του σκότους και της απελπισίας. Για να επιβιώσει την ερήμωση είναι ένα πράγμα, αλλά για να αναπτυχθούν και να ευημερήσουν είναι κάτι άλλο.Τα σημάδια της ιστορίας τους εξακολουθούν να είναι εκτεθειμένα σε όλους μας , Καθώς οι Asmodians βυθίστηκαν στο κρύο και ζοφερό κόσμο τους, το σώμα τους άρχισε να αλλάζει. Στο σκοτάδι, το δέρμα τους έγινε σκοτεινό, όπως και τα μάτια τους για να προσαρμοσθούν, ανέπτυξαν μία κόκκινη φωτεινή λάμψη.

 

  Οι Asmodians είναι γενναιόδωροι και έντονα πιστοί - που θα δώσει νωρίτερα τη ζωή τους στη μάχη. Ωστόσο, οι ξένοι καλύτερα να φοβούνται , οι Asmodians αποτελούν όλο και πιο εχθρική ύπαρξη και δεν θα σκεφτούν δύο φορές πριν ασκήσουν την επιδέξια δύναμη τους. Παρόμοιοι με τους Elyos οι Asmodian Daevas ευλογημένοι με δύναμη και την ικανότητα να πετούν, αν και τα φτερά τους έχουν σκοτεινή δύναμη.

 

 

Asmodae

e9d03b68f8b3ec33fb0bb104.jpg

 

Το άνω ήμισυ του Atreia.Η Asmodae είναι ένας κόσμος του σκότους και της σκιάς, το σπίτι των Asmodians.

 

 

Shedim Lords

 

Οι πέντε που πήγαν προς τα βόρεια έγιναν οι Shedim Lords, οι άρχοντες του Asmodae:

 

Leader: Azphel, Lord of Shadows

Zikel, Lord of Destruction

Triniel, Lady of Death

Lumiel, Lady of Wisdom

Marchutan, Lord of Fate

 

 


-


 

 

The Abyss

56bba209f6dde90225b5d63d.jpg

 

 

Κατά τη διάρκεια του κατακλυσμού, ο Πύργος της αιωνιότητας γκρεμίστηκε. Όταν αυτό συνέβη η Atreia χωρίστικε σε δύο ίσα μέρη, αφήνοντας μια βάση για τον πύργο σε κάθε μισό του κόσμου. Μεταξύ των βάσεων του πύργου μεγάλη απήχηση άρχισε να ρέει.

Εκεί είναι όπου η Abyss κίτεται.

 

  Μετά από πολλούς αιώνες , οι δύο παρατάξεις, Elysean και Asmodian, άρχισαν να ανακαλύπτουν τα σημεία εισόδου στη σφαίρα του Abyss από τις πατρίδες τους. Πολλοί Daeva εστάλησαν να διερευνήσουν αυτές τις πύλες οι οποίοι δεν επέστρεψαν ποτέ. Τέλος, ανακαλύψαν μόνιμες πύλες για την είσοδο στην Abyss. Αυτές είναι γνωστές ως Abyssal Gates. Αυτό το μέρος του Abyss σύντομα ονομάστηκε Reshanta.

 

  Στο κάτω μέρος της Reshanta τόσο οι Elysean τόσο και οι Asmodians έχουν δημιουργήσει μεγάλα κάστρα στα οποία τους βοηθούν στην κατάκτηση του Abyss. Στα βορειοανατολικά οι Asmodians έχουν εγκατασταθεί στο Primum Landing, μέσα σε ένα αρχαίο φρούριο αναβίωσε στο σπίτι τους Άρχοντες. Στα νοτιοδυτικά, οι Elysean δυνάμεις έχουν δημιουργήσει ένα λαμπρό φρούριο ανάμεσα στα ερείπια της Teminon Landing οπού εκεί κατοικούν οι Legionaires τους.

 

  Εντός του Abyss οι Asmodians και οι Elyos δεν έχουν μόνο να αντιπετομεστούν μεταξύ τους αλλά και με τους denizens της Reshanta επίσης. Αυτό περιλαμβάνει και τους Balaur που έχουν βρεί τον δρόμο της επιστροφής προς το βασίλειο της Atreia. Χρησιμοποιώντας τα Dredgion Battleships τους, οι Balaur είναι σε θέση να φθάσουν το σύνολο του Abyss.

 

 

 

 


Τα υπόλοιπα κομμάτια θα τα βάλω ποιο μετά , η μετάφραση έγινε από το google translator αλλά ήταν ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ γιαυτό την έκανα μόνος μου (χειροκίνητα) το μόνο που έκανε το google είναι οι τόνοι <.<

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

aaaa mporis na eksigisis perisotera gia to abyss exo ksakousta gia abysss kai frozen pou kses ton ProJecT?

 

lol exei sto google kai pantou sto internet guides p s eksigoune ti einai abyss kai tha sou eksigisoune kalutera para egw

ton project? lol apo to forum tn kserw....

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...