Jump to content

Πως ενεργοποιώ το Beta ή Preorder Αccount μου?


Recommended Posts

Για να ενεργοποιησετε τον Beta ή Preorder λογαριασμο σας, ακολουθηστε τα παρακατω βηματα:

aioncard.png

  1. Κανετε Log in στο NCsoft Account Management.

  2. Καντε κλικ στον συνδεσμο Game Accounts.

  3. Εντοπιστε και καντε επιλεξτε το λογαριασμο του παιχνιδιου απο τη λιστα στα Game Accounts.

  4. Πατηστε στο κουμπι Activate στις Actions της σελιδας Game Account Details

  5. Πληκτρολογηστε τον 20-ψηφιο Activation Code σας (που θα βρειτε στο πισω μερος της Game Activation Card μεσα στο κουτι), στο αντιστοιχο πεδιο. Δεν χρειαζεται να συμπληρωσετε τα κενα ή τις παυλες.

  6. Πατηστε στο Continue.

  7. Επιλεξτε μια μεθοδο τιμολογησης και συμπληρωστε τις απαιτουμενες λεπτομεριες.

 

Ολοκληρωνοντας ολα τα παραπανω χωρις απροοπτα, θα σας εμφανιστει ενα μηνυμα οτι το account σας ενεργοποιηθηκε. Επισης θα σας σταλει και ενα e-mail που θα αναφερει το ιδιο.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας συνιστουμε να κρατησετε το "Game Account Activated!" e-mail που θα σας σταλει με την ενεργοποιηση του λογαριασμου σας. Το e-mail αυτο περιεχει σημαντικες πληροφοριες που μπορουν να πιστοποιησουν αργοτερα τον ιδιοκτητη του λογαριασμου. Μπορει να το χρειαστειτε αργοτερα αν τυχον αντιμετωπισετε προβληματα με το λογαριασμο σας. Οι συγκεκριμενες πληροφοριες αποστελονται με e-mail μονο μετα απο την αυθεντικη ενεργοποιηση του λογαριασμου. Δεν γινεται να ξανασταλουν.

 

Μεταφραση απο: Support | NCsoft

 

Επίσης δείτε εδώ: http://www.aionworld.gr/forum/aaieeth-ooaethococ-aea-oi-aion/222-eyeae-eae-eunoa-aiaiyuoco-aea-ia-euiioia-create-game-account.html

 

και: http://www.aionworld.gr/forum/oa-ieeu-dhniaethiaoa/246-ea-naueu-ia-oi-dhio-aianaidhiecou-oii-eiaaneaoii-iio.html

Πληροφοριες για τα payment plans

 

Δεν θα χρεωθειτε τη στιγμη της ενεργοποιησης χρησιμοποιωντας μια νομιμη πιστωτικη ή χρεωστικη καρτα. Η καρτα σας θα χρεωθει αυτοματα για πρωτη φορα, οταν ο δωρεαν μηνας που συνοδευει το παιχνιδι τελειωσει. Θα τοποθετηθειτε σε ενα επαναλαμβανομενο σχεδιο τιμολογησης βαση της μεθοδου που επιλεξατε κατα την ενεργοποιηση και μεχρι αυτη να απενεργοποιηεθει χειροκίνητα απο εσας.

 

Αν επιλεξετε τη μεθοδο του PayPal® και την επιλογη Automatically recur, ουτε τοτε θα χρεωθειτε κατα την ενεργοποιηση. Θα χρεωθειτε μια φορα το μηνα οταν ο δωρεαν χρονος σας τελειωσει. Θα τοποθετηθειτε σε ενα επαναλαμβανομενο σχεδιο τιμολογησης βαση της μεθοδου που επιλεξατε κατα την ενεργοποιηση και μεχρι αυτη να απενεργοποιηεθει χειροκίνητα απο εσας.

 

Μπορειτε ανα πασα στιγμη να ακυρωσετε τη χρεωση του λογαριασμου σας, πριν ο δωρεαν μηνας του παιχνιδιου τελειωσει, αν θελετε να αποφυγετε να χρησιμοποιησετε οποιαδηποτε απο τις δυο παραπανω μεθοδους.

 

Αν χρησιμοποιησετε την επιλογη του PayPal® που αναφερεται ως One time payment, θα χρεωθειτε αμεσως κατα τη διαδικασια της ενεργοποιησης. Αυτη η PayPal χρεωση εφαρμοζεται αμεσα και επεκτεινει το χρονο του λογαριασμου. Αν ενεργοποιήσετε ενα νεο λογαριασμο χρησιμοποιωντας τη μεθοδο του PayPal και την επιλογη One time payment, θα χρεωθειτε βαση του χρονου για τον οποιο πληρωσατε και ο ενας μηνας δωρεαν χρονου που περιεχει το παιχνιδι κατα την αγορα του θα προστεθει στο συνολο του χρονου αυτου. Με αυτη την επιλογη, δεν θα τοποθετηθειτε σε κανενα επαναλαμβανομενο προγραμμα χρεωσεων.

Link to comment
Share on other sites

ΈΤΣΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ GR SECTION!

 

 

ωραίος ρε καλά έκανες και το έβαλες γιατί μερικοί δεν (θα) ήξεραν να ενεργοποιήσουν τον λογαριασμό τους

Link to comment
Share on other sites

Μετά που θα γυρίσω από το μάθημα θα βάλω και άλλα . Και για το guide δεν ξέρω κατά πόσο χρήσιμο είναι γιατί εδώ λόγω βλακείας προτιμάνε οι περισσότεροι τους privates servers :P anyway όσοι παίξουν off ας το διαβάσουν για να μην κάνουν κανένα λάθος και κλαίνε τα λεφτά τους .

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now


×
×
  • Create New...