NoSti* Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 kala re se touvla milaw???egw dn lew pws na kanei o allos no-ip... lew pws na kanei site analitika.. to no-ip o allos mporei na mn to exei kanei k tou eipa stn arxi pws 9a to kanei!!!! ta alla dn ta idate??exw valei k to diskw m gia na einai pio efkolo k tous dixnw pws 9a ftia3oun to site tous panw se afto... mallon apoti vlepw oute kan pou katsate gia na dite ti exw kanei k kopanate tn m@l@ki@ sas....DIAVAZETE PROTOU POSTARETE!!!!! EDIT: eipa egw oti ta sig einai dika m re p@p@r@???... LOL eisai....
vedetta Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Off Topic:re file an dn sou aresei mn kaneis reply k mn apantas... exw er9ei egw se topic sou na sou lew m@l@ki3s?? einai spastiko afto pou kaneis katalaveto... esi otan prizis ta @@ ton alo se ala topic einai orea des tora poso orea einai na sta prizoun
Xplicit7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 kala re se touvla milaw???egw dn lew pws na kanei o allos no-ip... lew pws na kanei site analitika.. to no-ip o allos mporei na mn to exei kanei k tou eipa stn arxi pws 9a to kanei!!!! ta alla dn ta idate??exw valei k to diskw m gia na einai pio efkolo k tous dixnw pws 9a ftia3oun to site tous panw se afto... mallon apoti vlepw oute kan pou katsate gia na dite ti exw kanei k kopanate tn m@l@ki@ sas....DIAVAZETE PROTOU POSTARETE!!!!! EDIT: eipa egw oti ta sig einai dika m re p@p@r@???... LOL eisai.... Ναι τώρα θα ασχοληθώ μαζί σου ... ΔΕΝ p.s http://www.youtube.com/watch?v=RY7l2tPlqUY
Xplicit7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Και επίσης πρέπει να ξέρετε ότι το double post απαγορεύεται
NoSti* Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 esi gt kaneis double post???gia na di3eis oti eisai magas??Report.. esi otan prizis ta @@ ton alo se ala topic einai orea des tora poso orea einai na sta prizoun oso m ta prizoun 9a tous ta prizo ok?? exeis prob esi?? an nai ai sto kalo...
Billistain Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Και επίσης πρέπει να ξέρετε ότι το double post απαγορεύεται Tι κωλόζωο ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
NoSti* Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 eipes oti apagorevete alla pas k kaneis double post gt??? fae report tora k as kanoun oti 9eloun aftoi...
Xplicit7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 eipes oti apagorevete alla pas k kaneis double post gt??? fae report tora k as kanoun oti 9eloun aftoi... Με νοιάζει φίλε που θα με κάνεις report . Πίστεψε το .
UnEffect Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Kαι τωρα, απο το υπερπεραν θα ξεφυτρωσει ενας Platinum και θα επει " -1 Karma nikoloudos7", και να δεις πως θα χαρειιιιιι, σα γαλοπουλα θα κανει, γλου γλου γλου. Ευκαιρια ζωης, γινε Mod !
NoSti* Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 dn me noiazei an 9a tou dosei -1 i tpt na ma9ei na sevete ta rules tou forum gt einai krima na xalaei etc....
Xplicit7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 dn me noiazei an 9a tou dosei -1 i tpt na ma9ei na sevete ta rules tou forum gt einai krima na xalaei etc.... Άντε που είναι το report ?
NoSti* Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 egw ekana report emena dn me noiazei ti 9a sou kanoun... Dn asxoloume allo me to ti 9a peis k to ti 9a kaneis....
Xplicit7 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 egw ekana report emena dn me noiazei ti 9a sou kanoun... Dn asxoloume allo me to ti 9a peis k to ti 9a kaneis.... Πού το έκανες ; Γιατί δεν βλέπω κάποιο thread στο report section ...
Recommended Posts