Jump to content

Pro 10


Crypton

Recommended Posts

 

Στις 22/10 η κυκλοφορία του PES 2010

 

Η Konami ανακοίνωσε πως το Pro Evolution Soccer 2010 θα κυκλοφορήσει για PS3, Xbox 360 και PC στις 22 Οκτωβρίου. Οι εκδόσεις για PS2 και PSP θα ακολουθήσουν στις 5 Νοεμβρίου, ενώ αυτή για Wii θα έρθει στις 19 Νοεμβρίου. Το PES 2010 θα περιλαμβάνει βελτιωμένα γραφικά, δυνατότητα κίνησης/ περιστροφής του παίκτη σε 360 μοίρες και διάφορες άλλες σημαντικές προσθήκες, για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά παρακάτω.

Πάρτε τον έλεγχο του τερματοφύλακα: Το PES 2010 θα είναι ο μοναδικός ποδοσφαιρικός τίτλος που θα επιτρέπει στους χρήστες να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο του τερματοφύλακα, ανά πάσα στιγμή.

Νέες κινήσεις τερματοφύλακα: Οι παίκτες μπορούν να εκτελέσουν γρήγορο ρίξιμο της μπάλας κάτω από τον ώμο στους πλησιέστερους αμυντικούς, έτσι ώστε οι επιθέσεις να πραγματοποιούνται γρηγορότερα.

Ολοκαίνουργια animation: Τα animation που σχετίζονται με την ντρίμπλα, το τρέξιμο, κλπ, έχουν βελτιωθεί, δημιουργώντας μία πιο φυσική αίσθηση στον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες κυνηγούν τις μπαλιές, αλλάζουν κατεύθυνση και κινούνται στο γήπεδο.

Fine-tuned Close Control: Οι χρήστες έχουν περισσότερους τρόπους να "ανοιχτούν" και να κυκλοφορήσουν την μπάλα αβίαστα.

Manual Ball Request: Δυνατότητα να ζητήσουμε την μπάλα όταν κινούμαστε στον χώρο. Θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα game modes, όπως στο multi-player, στο online, κλπ.

Simpler Skills: Κινήσεις όπως οι προσποιήσεις και τα drag backs, εφαρμόζονται πιο φυσικά όταν προσπαθούμε να περάσουμε ή να νικήσουμε έναν αντίπαλο.

 

Το παιχνίδι θα περιέχει όλες τις μεγάλες εθνικές ομάδες -επίσημα αδειοδοτημένες- συμπεριλαμβανομένων αυτήν της Αγγλίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Ολλανδίας, της Βραζιλίας, της Αργεντινής και της Γερμανίας. Η εταιρεία, επίσης, έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του UEFA Champions League και του UEFA Europa League και προσπαθεί να εξασφαλίσει άδειες από όλο και περισσότερες ομάδες. Η Real Madrid, η Juventus και η Manchester United είναι μόνο μερικές από αυτές, με περισσότερες να αποκαλύπτονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

<---- edw ena videaki ;)
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...