maxmyt Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 gt me rixane -1 karma? parato to site afto eiparxnoune poli kalitera pou the dinoune se kathe nooba to dikeoma gia ban ke karma
BloodyWarrior Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ti akrivos ennoeis dn katalava sxedon tpt, o TheEnd s edwse -1 karma epidi ekanes advertise ton server s se ena topic pou zitouses boithia.
ExTrEmEDwarf Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ksanaekane topic sto spam section ala dn katalavenei to paidi.
MiraDBZ Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 gt me rixane -1 karma? parato to site afto eiparxnoune poli kalitera pou the dinoune se kathe nooba to dikeoma gia ban ke karma Χεστήκαμε......... Ξέρεις πόσο σπαστικό είναι να διαβάζει ο άλλος το ποστ σου και να βλέπει τον σερβερ να περνάει από κάτω;
NoSti* Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 ontos o Pwnz0r exei dikio exw dei merika post sou k apo katw tsaf na k o server sou.. ti douleia exei o server re file ti tn diafimizis k alloi exoun servers alla dn kanoun k etc...
Noble® Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 gt me rixane -1 karma? parato to site afto eiparxnoune poli kalitera pou the dinoune se kathe nooba to dikeoma gia ban ke karma eisai k 25 xronwn upoti8etai.ntaksei oute 7 dn m kaneis. an to karma s ksafnika epistrepsei sto 0 tote ksafnika pali 8a peis <<poso m leipete>> <<im back>> <<sas kanw thn xarh k sas ksanahr8a>> ntaksei ante geia k ta xairetismata m sto ragezone(p otan doun ta kamwmata s dn 8a s kanoun -1 alla perma ban) ante geia me olous tous karmaklapses
Recommended Posts