mystirio Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Καλησπερα σε ολους, Εχω 2 προβληματα αν εχετε λυσεις θα ημουν πολυ ευχαριστημενος. 1ον) αγορασα ενα turbox i7 με vista απο πλαισιο και μολις παω να loggarw μου βγαζει 2 συνεχομενα σφαλματα -set lower filters, install failed- μολις παταω οκ, μπαινω κανονικα. 2ον) Μολις παω να ανοιξω 2ο client κολαει το pc και μου σβηνει το 1 client Το θεμα ειναι οτι παιζω σε πιο χρεπια Η/Υ με βιστα και δεν μου κανουν αυτο το προβλημα και ανοιγω οσα client θελω!!! Μηπως εχετε καποια λυση κατα νου? ευχαριστω εκ των προτερων Υ.Γ. soz αν ειμαι off topic Quote
ExTrEmEDwarf Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 mipws exei protect apo dual box o server? gt kai ston server p epeza den mporouses na trexeis panw apo 3 client apo idio ip Quote
mystirio Posted August 18, 2009 Author Posted August 18, 2009 Παιζω l2elite, μπαινω απο λαπτοπ κανονικα με vista και αυτος και βαζω 2 client Μολις παω να μπω απο το desktop κανει αυτο το προβλημα δεν μπορω να καταλαβω :-\ Quote
Recommended Posts