*SlimShadow*^ Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 WTS Donate In L2 Core SagitariousPower-SH lvl 2 ,3 augment skills,first fury=50 euro Pkismyjob-SH lvl 2=30 euro DarkFire-Sh lvl 2=30 euro KarkiniarisOrange name V.i.p statu=15 euro tobanosh lvl 4,9 augment skills,first fury,force barrier,+30 db,+40 as,full ic set+25,full dragonic set+30,tattoo +40,Queen of cat,Seraphim,zarich lvl 10,akamanah lvl 10=300 euro Quote
Kяaσh Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Mpravo Twra Nomizeis 8a Agorasei Kaneis Ta Items Sou Gia Ton L2Core????Den Nomizo Alla Kalh Tuxh Quote
`Gerero® Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 tobanosh lvl 4,9 augment skills,first fury,force barrier,+30 db,+40 as,full ic set+25,full dragonic set+30,tattoo +40,Queen of cat,Seraphim,zarich lvl 10,akamanah lvl 10=300 euro plaka kaneis...300 euro gia afto to pragma??? mexri prin liges meres eixa +79 db apo phx p to ekana monos m , +40 dragonic set,+27 tatoo,+30 rb jewels set kai mporesa kai pira apo ton Pigaso kai SH lvl 4, zarich lvl 10 kai akamanah lvl 10 kai ola afta tzampa kai pisteuis oti kapios tha agorasei afton ton char eno mpori na ta brei ola tzampa?diskolo... EDIT: o char tsimpise ban gt me katalabe o pigasos oti ta eixa me phx ola ta items kai oti imoun agori! gia s eimai i Roula! thes na milisoume ligo? :P poli kalo! Quote
*SlimShadow*^ Posted August 4, 2009 Author Posted August 4, 2009 plaka kaneis...300 euro gia afto to pragma??? mexri prin liges meres eixa +79 db apo phx p to ekana monos m , +40 dragonic set,+27 tatoo,+30 rb jewels set kai mporesa kai pira apo ton Pigaso kai SH lvl 4, zarich lvl 10 kai akamanah lvl 10 kai ola afta tzampa kai pisteuis oti kapios tha agorasei afton ton char eno mpori na ta brei ola tzampa?diskolo... EDIT: o char tsimpise ban gt me katalabe o pigasos oti ta eixa me phx ola ta items kai oti imoun agori! gia s eimai i Roula! thes na milisoume ligo? :P poli kalo! kalo kalo..exw poulish char me 650 euro kai ti eixe mono?sh lvl 2 kai kitrino onoma pff siga kai ena db+26 GG Quote
Recommended Posts