Jump to content

[Gr]Ta sxoleia Anigoun Ocrombrio Fetos!!!??

Recommended Posts

Posted

ontws dn poli leei..Kai egw to akousa makari na ginei (leme twra..) alla 8a doume..Paidia na plenete ta xeria sas gt kai i mana mou pou douleuei se nosokomeio leei oti ta pragmata dn einai kai toso kala..Tous kanoun seminaria kai mlkies poli syxna..

Posted

Εγώ προσωπικά είμαι 50-50. Δηλαδή και θέλω να μην ανοίξουν για να διαβάσω λίγο και να ξεκουραστώ και από την άλλη σκέφτομαι ότι φέτος δίνω πανελλήνιες και δεν με συμφέρει να χάσω μαθήματα ούτε την 5ήμερη ^.^

Γιατί περιμένεις να γράψεις στις πανελληνίες με τη βοήθεια του σχολείου; Όλοι κάνουν φροντιστήρια και ιδιαίτερα για να περάσουν κάπου. ::)

Posted

Γιατί περιμένεις να γράψεις στις πανελληνίες με τη βοήθεια του σχολείου; Όλοι κάνουν φροντιστήρια και ιδιαίτερα για να περάσουν κάπου. ::)

+1 , ειναι δεδομενο στην Ελλαδα τα φροντιστηρια. Τα λεφτα για την παιδεια δεν τα γλιτωσε κανεις. =.=

Posted

Paides an einai alhtheia Tha paw na kanw striptease sti gria apenanti

Posted

http://www.enimerosi24.gr/index.asp?a_name=politics&item_id=595

Διαβάστε θα σας ενδιαφέρει. =D

Τα παιδιά δεν θα πρέπει να βρίσκονται γενικά σε κλειστούς χώρους με πολύ κόσμο - κινηματογράφους, καφετέριες, εστιατόρια, παιδικές χαρές και άλλα σημεία μαζικής συγκέντρωσης.

Την πο^τσησαμε. :(

Posted

Την πο^τσησαμε. :(

τι λένε ρε δήλαδη δεν θα μας αφήνουμε να βγουμε εξω? :χ  ναι sure ποιος θα επιτιρει?  ;D

Posted

τι λένε ρε δήλαδη δεν θα μας αφήνουμε να βγουμε εξω? :χ  ναι sure ποιος θα επιτιρει?  ;D

Για τις παιδικες χαρες σου λεω εγω. :S

Που θα παιζουμε τωρα? Που θα κανουμε τραμπαλα? (lol)

Posted

Για τις παιδικες χαρες σου λεω εγω. :S

Που θα παιζουμε τωρα? Που θα κανουμε τραμπαλα? (lol)

ναι ποιος θα το απαγορευσει  μωρε... σοβαρα τωρα θα βάλουν ατομα να επιτιρουν?  ;D

Posted

σοβαρα τωρα θα βάλουν ατομα να επιτιρουν?  ;D

Ναι, σαν την ταινια V for Vendetta. O.o

Θα μας καταδωσουν....μπ00.

Posted

a0a0x000x0a φανταστείτε φάση.Πάνε τα μικρά στην παιδική χαρά να παίξουν.Και είναι περιτριγυρισμένα από body guards γαμάει; =D

Posted

a0a0x000x0a φανταστείτε φάση.Πάνε τα μικρά στην παιδική χαρά να παίξουν.Και είναι περιτριγυρισμένα από body guards γαμάει; =D

χ0αχ0α  Ναι , να ζητανε χαρτια εμβολιασμου και ετσι. Aλλιως καραντινα λολ. =P