K4rMa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Kalo 8a itan osoi dn diavasan na diavasoun to prwto post. Gt egine update. ^^
RєVєnGeR^ Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ο Ηρακλής, η Χιονάτη και ο Κουασιμόδος συζητούν για τη φήμη που έχει ο καθένας. - Είμαι ο δυνατότερος άντρας στον κόσμο, περηφανεύεται ο Ηρακλής. - Είμαι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο, περηφανεύεται η Χιονάτη. - Είμαι ο ασχημότερος άντρας στον κόσμο, περηφανεύεται ο Κουασιμόδος, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να το έχουμε αυτό και εγγράφως; Οι 3 μυθικοί ήρωες απευθύνονται στην αρμόδια επιτροπή και κανονίζουν να περάσουν από εξέταση για την έκδοση του πιστοποιητικού. Πρώτος εξετάζεται ο Ηρακλής ο οποίος επιστρέφει μετά από λίγη ώρα φανερά ικανοποιημένος. -Έχω εδώ το αποδεικτικό έγγραφο για το ότι είμαι ο δυνατότερος άντρας στον κόσμο, δηλώνει. Μετά έρχεται η σειρά της Χιονάτης: Η Χιονάτη επιστρέφει μετά από λίγη ώρα λάμποντας από ευτυχία: -Πήρα το πιστοποιητικό της ομορφότερης καλλονής του κόσμου, λέει χαμογελώντας. Τελευταίος πηγαίνει ο Κουασιμόδος. Περνάνε 2, 3, 4 ώρες και τελικά βγαίνει και αυτός, αλλά τσαντισμένος: - Ρε παιδιά ποιος είναι αυτός ο Καραγκούνης;
Phoenix4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 apo ti katalaba thes na kaneis format to pc? lipon prepi na xeris apo bios epic.
NoSti* Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 name pali edw sto forum :D... peite tpt.. magaki eisai on msn??? xD
GameOver Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 name pali edw sto forum :D... peite tpt.. magaki eisai on msn??? xD emena asta me pligoses msn asta xa0x0a plaka kanw! ;D
BloodyWarrior Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 egw se misi wra exw idiaitera maths :@
xKenji Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 name pali edw sto forum :D... peite tpt.. magaki eisai on msn??? xD kalwsir8es... elpizw na sou leipsame bla bla xalara omws ena flame na dw trwte ban egw se misi wra exw idiaitera maths :@ egw ek8esi :/
GameOver Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 egw se misi wra exw idiaitera maths :@ ee entaksi pali kala eimai egw ;D exw 6:30 mpippppp agglika.. :@
Xplicit7 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Εγώ Μαθηματικά Κατεύθυνσης 1 ώρα . Άπο αύριο 2-3 ώρες κάθε μέρα .
GameOver Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Εγώ Μαθηματικά Κατεύθυνσης 1 ώρα . Άπο αύριο 2-3 ώρες κάθε μέρα . kalo kouragio file :P
Recommended Posts