Sifu Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 pedia xerei kanis low rate server p na douleui walker?
Xplicit7 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Θα έχουμε εκλογές baby 8) Αυτό το νέο μου έφτιαξε τη μέρα ομολογουμένως . Να φύγει η ΝΔ από την κυβέρνηση μπας και δούμε άσπρη μέρα .
MiraDBZ Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Αυτό το νέο μου έφτιαξε τη μέρα ομολογουμένως . Να φύγει η ΝΔ από την κυβέρνηση μπας και δούμε άσπρη μέρα . Θα φύγει η ΝΔ για να έρθει το ΠΑΣΟΚ... Ωραία αλλαγή. :( Το μόνο καλό είναι ότι θα χάσουμε 1-2 μέρες μάθημα. ;D
Phoenix4 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Αυτό το νέο μου έφτιαξε τη μέρα ομολογουμένως . Να φύγει η ΝΔ από την κυβέρνηση μπας και δούμε άσπρη μέρα . Και έμενα με έφτιαξε ;D μέσα σε 2 χρόνια από τα 4 και στις προιγούμενες ήταν στα 3 από τα 4. καλά πάει να σπάει ρεκόρ ο Μπούλης ;x Θα φύγει η ΝΔ για να έρθει το ΠΑΣΟΚ... Ωραία αλλαγή. :( Το μόνο καλό είναι ότι θα χάσουμε 1-2 μέρες μάθημα. ;D Ε να δούμε τι λέει ο παπαπαπαππαπαπαπαπαπαπαπαδρεου να βγει και αυτός μία φόρα να μην έχει παράπονο :p
Phoenix4 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Τα ποσοστά τον Πράσινων Οικολόγων (%) αλλάζουν ποιο γρήγορα και από την στήξη μία ζέβρας
Xplicit7 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Θα φύγει η ΝΔ για να έρθει το ΠΑΣΟΚ... Ωραία αλλαγή. :( Το μόνο καλό είναι ότι θα χάσουμε 1-2 μέρες μάθημα. ;D Σαν την Παπαρήγα ακούστηκες εδώ :P
MiraDBZ Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Σαν την Παπαρήγα ακούστηκες εδώ :P KKE είμαι lol :D
Billistain Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Σήμερα κάναμε τα πρώτα kick! No hard feelings <3
Recommended Posts