Coyote™ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Αρθρο 370Β 1. Όποιος αθέμιτα αντιγράφει, αποτυπώνει, χρησιμοποιεί, αποκαλύπτει σε τρίτον ή οπωσδήποτε παραβιάζει στοιχεία ή προγράμματα υπολογιστών τα οποία συνιστούν κρατικά, επιστημονικά ή επαγγελματικά απόρρητα ή απόρρητα επιχείρησης του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον 3 μηνών. Ως απόρρητα θεωρούνται κι εκείνα που ο νόμιμος κάτοχός τους από δικαιολογημένο ενδιαφέρον τα μεταχειρίζεται ως απόρρητα, ιδίως όταν έχει λάβει μέτρα για να παρεμποδίζεται ως απόρρητα, ιδίως όταν έχει λάβει μέτρα για να παρεμποδίζονται τρίτοι να λάβουν γνώση τους. xa0xa0x0ax0a0xa0xa0x Twra dld oloi mas prepei na mpoume isovia :-X
disast3r Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 katevasa mia tainia tr an tn valw se ena dvd 8a tn [paizei kanonika to dvd player i prp na tn burn me idiko tropo?
Crash™ Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Ολοι γινομαστε καποτε ετσι. Νά και ο διάσημος, που χάθικες εσύ ρε? πες στην αντζελίνα τζολί να μην με ξαναπάρει στο κινητό και σε ζητήσει γιατί θα την σκίσω, οχι τίποτα άλλο αλλά το άκουσε η πάρις χίλτον που είμασταν μαζί και μου έκανε σκηνή έλεος! χαχα
Apithanos Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Νά και ο διάσημος, που χάθικες εσύ ρε? πες στην αντζελίνα τζολί να μην με ξαναπάρει στο κινητό και σε ζητήσει γιατί θα την σκίσω, οχι τίποτα άλλο αλλά το άκουσε η πάρις χίλτον που είμασταν μαζί και μου έκανε σκηνή έλεος! χαχα αστα φιλε μου αστα. εχω χαζεψει. δεν προλαβενω ουτε maxcheaters δεν προλαβενω. μ εχουν πρηξει !
Billistain Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 petsa kai oi pinkfloyd.... ::) Καλά οι PinkFloyd22 είναι μια παπαροclan γεμάτη 10χρονα :P Τελικά πήγατε Tezza?
BloodyWarrior Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 fasi ehei XD nai , thelw na dw k to ice age to 3 m eipan oti exei poli gelio :D
Billistain Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 DN EXEI KANEI SPAWN AKOMA :P CAMP KANOUME ααα πόσο είναι το window της tezza?
Billistain Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Δίνουν relics λέει ο άλλος ΧΑΧΑΧΑΧΑ btw με dualbox είσαι? ;o
Recommended Posts