xKenji Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ase re..... Aloos exi kalitero score panta.... kseris gt? apo 1-7 to ekana 9-8(nomizo) ki esi apo 2-1 to ekanes 3-15 :D egw eixa 350 creeps :D re ma eisai xazos? eixa sniper kai einai poli psomi stin arxi eixa kalo skor 9 assists na poume kai pas esi me ton ursa na feedareis ton riki me apotelesma egw, to psomi, nai gt o snipe einai psomaklas, na peftw 3 hit..... episis ISOUN AXE 11 LVL KAI DN EIXES ANEVASEI TO CALL GAMW =S ta noobakia sto bnb kseroun oti to anevazoun prwto auto
Emrys Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 re ma eisai xazos? eixa sniper kai einai poli psomi stin arxi eixa kalo skor 9 assists na poume kai pas esi me ton ursa na feedareis ton riki me apotelesma egw, to psomi, nai gt o snipe einai psomaklas, na peftw 3 hit..... episis ISOUN AXE 11 LVL KAI DN EIXES ANEVASEI TO CALL GAMW =S ta noobakia sto bnb kseroun oti to anevazoun prwto auto dn anebasa to call gt me anti-mage ki spectre dn xriazotan!!!!! o Ursa feeddare ton ricky meta esi ki meta egw...
OmGG Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ase re esi tin ali fora me aracnia me eixes katastealari :D Nai , ama exo kaifia... 8a mpo HoNse 5min Den thes na pw ti kaneis me mirana
Emrys Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Den thes na pw ti kaneis me mirana me ta pro steal arrows :D Kenji is angry with me!!!
xKenji Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 dn anebasa to call gt me anti-mage ki spectre dn xriazotan!!!!! o Ursa feeddare ton ricky meta esi ki meta egw... to call to kaneis: prwton: +20 armor <------ an eisai toso xazos na min to pareis.... ti na se pw deuteron: 8a mporousame sto team na exoume ena logiko tank na varame oloi na niw8ame teamwork... ase p otan itan o ricky kai me xwne dipla sou ka8osoun kai varages creep kai tou ekanes hunger les kai 8a pesei :/ ekei ena call na tou kaneis ki egw 8a efeuga makria na tou varousa kai 8a ton xwname kai dn 8a epefta Kenji is angry with me!!! oxi pws den.... x8es itan 2 ora ta mesanixta eixa skatofeedarei me tis mlks tou ka8enos kai imoun host na leavarw dn leei.... meta m to varas to pro mirana to pro ena to pro allo kserw gw kai sto telos exw 20k assist.0 kills kai esi 9 kills,0 assists GEGE?
OmGG Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ante mpes na deis pios kanei ta steals me pudge
Emrys Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 to call to kaneis: prwton: +20 armor <------ an eisai toso xazos na min to pareis.... ti na se pw deuteron: 8a mporousame sto team na exoume ena logiko tank na varame oloi na niw8ame teamwork... ase p otan itan o ricky kai me xwne dipla sou ka8osoun kai varages creep kai tou ekanes hunger les kai 8a pesei :/ ekei ena call na tou kaneis ki egw 8a efeuga makria na tou varousa kai 8a ton xwname kai dn 8a epefta oxi pws den.... x8es itan 2 ora ta mesanixta eixa skatofeedarei me tis mlks tou ka8enos kai imoun host na leavarw dn leei.... meta m to varas to pro mirana to pro ena to pro allo kserw gw kai sto telos exw 20k assist.0 kills kai esi 9 kills,0 assists GEGE? e filara! 2 i ora egw kimomoyn or8ios... me to zori mpika..... Ti perimenis... Pote dn exo teliosi kame me 0/9/0 ...... Re o ricky eixe skatofeedari.... erxotan me double dmg ki mas exone!! ---------------------- Na kano sta grigora mia ke8esi ki mpeno! PS. egw kano build Eye of Skadi on Traxex :D
xKenji Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 e filara! 2 i ora egw kimomoyn or8ios... me to zori mpika..... Ti perimenis... Pote dn exo teliosi kame me 0/9/0 ...... Re o ricky eixe skatofeedari.... erxotan me double dmg ki mas exone!! ---------------------- Na kano sta grigora mia ke8esi ki mpeno! o ricki eixe skatofeedarei apo sena.... m ekane smoke kai me exwne 3 hit + purge opote qq m kai esi isoun dipla an ekanes to call dn 8a psofouse kaneis ase dn sxoliazw allo gt sto epomeno game ta idia 8a m kanei kai dn goustarw
Emrys Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 o ricki eixe skatofeedarei apo sena.... m ekane smoke kai me exwne 3 hit + purge opote qq m kai esi isoun dipla an ekanes to call dn 8a psofouse kaneis ase dn sxoliazw allo gt sto epomeno game ta idia 8a m kanei kai dn goustarw gt panta ftene oi alli ki pote esi.....Monos soy to les : "epefta" oxi "epeftes" Pires sniper me tetioys antipaloys mono ayto!ase min paro ton proto moy paikti stin Dota na dis ti 8a gini! PS: Niaou Niaou!
xKenji Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 gt panta ftene oi alli ki pote esi.....Monos soy to les : "epefta" oxi "epeftes" Pires sniper me tetioys antipaloys mono ayto!ase min paro ton proto moy paikti stin Dota na dis ti 8a gini! PS: Niaou Niaou! epaiksa -random, m vgike sniper. stin arxi sto lane me ton pudge gamousame kai dername alla vlaka esi dn katalavaineis oti feedarate ton riki me ton ursa. egw meta ti na katsw na kanw.... 2 hit epefta. emena m tin edwse oti isoun dipla kai anti na me helpareis me to call exwnes creep P.S: Gouf Gouf!
ĐarkSlayer Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 re pezate dota xoris emena E? OK... afou o thenerd ine axristos ti perimenis :D kai sto hon ta idia kani!!! GADEMiiiiiiiiiiiiiiii :D
Emrys Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 epaiksa -random, m vgike sniper. stin arxi sto lane me ton pudge gamousame kai dername alla vlaka esi dn katalavaineis oti feedarate ton riki me ton ursa. egw meta ti na katsw na kanw.... 2 hit epefta. emena m tin edwse oti isoun dipla kai anti na me helpareis me to call exwnes creep P.S: Gouf Gouf! oxi oxi! Ton ricky ton feedare o Ursa 8es dn 8es .. ki meta esi.... Pantos apo to eixes niosi sto MID 8a eixame nIkisi, gt!?! Egw kseris gt nit8ika sto telos.... Poli apla, otan blepis oti dn ta katafernis sto lane pas woods .... egw piga esi oxi.... ayto enow ... Sto HoNeksetias soy xanoyme :D Rota ton Lizaa aka OmGG poy olo nikame :D apo 1230 piga 1440+ xoxo PS: Niaou Niaou! gATOPARDOS! Makari to HoN na eixe Invoker!! Invoker!! Fav player!!! + Biggest stealer ( exo ena replay na s dikso xoxoxoxo ) Davion First player on Dota! Phandom lancer! Clockwerk! Tiny the DPS! etc
OmGG Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Min me les liza thame perasoun gia gkei :O Liza_Mpanana :P Paw 5 lepta afk otan girisw na xeis MPEI!!!!!!!!
Emrys Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Min me les liza thame perasoun gia gkei :O Liza_Mpanana :P Paw 5 lepta afk otan girisw na xeis MPEI!!!!!!!! 666 deaths :O Diabolemene! Kenjiiiiiiiiiiiiiiiiii o KforKiller 8eli to MSN SOY!!
Recommended Posts