KraSh™ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Gt Eisai Pro Re..Gia Auto Tcp Re Mlks Kaneis Den 3erei Re Spammerades?xD
Phoenix4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Έβαλα και τον Che Guevara στο άβαταρ, γιατί βλέπω μου πάει το επαναστατικό! ελπίζω αυτή η επαναστατική ελξή και δύναμη να κρατάει μέχρι εκτώς spam section να τα κάνουμε όλα λίμπα giati panta egw? :S έχεις rank στο l2archid βοηθάς στο l2j help sub forum όσο νάνε κάτι ξέρεις από αυτά πιστεύω
ExTrEmEDwarf Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 έχεις rank στο l2archid βοηθάς στο l2j help sub forum όσο νάνε κάτι ξέρεις από αυτά πιστεύω plaka plaka eimai apo tous ligous pou voithane sinexia sto dev help :/ sto l2jarchid forum esy eisai o phoenix? :x
Phoenix4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 plaka plaka eimai apo tous ligous pou voithane sinexia sto dev help :/ sto l2jarchid forum esy eisai o phoenix? :x Ποιος άλλος να ήταν , δεν έχω δει να μου κλέβουν το nickname πάλι καλά
KraSh™ Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 KANEIS NA 3EREI NA PERNAEI BUFFER SE ARCHID 8A TRELA8WWWWWWWW!
OmGG Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 I could ban you for this, but i'm not such a bad guy ^^ Next time you flame me is a perma ban. Oh im sad now The thing is that you proved it even more now QQ You are free to ban me then Even though im right P.S PIO KAKO PAIDI TOU EMATHE ELLINIKA NA TON KANW NTA?
Phoenix4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 P.S PIO KAKO PAIDI TOU EMATHE ELLINIKA NA TON KANW NTA? Δεν έμαθε ελληνικά απλά μας κάρφωσε κάποιος του μετάφρασε και τον ενημέρωσε για το post μας.
ExTrEmEDwarf Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ποιος άλλος να ήταν , δεν έχω δει να μου κλέβουν το nickname πάλι καλά exw dei 2/3 edw pera p exoun name kai avatar me phoenix :S PS: 28 matches se members pou to name tous periexei to "phoenix"
Phoenix4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 exw dei 2/3 edw pera p exoun name kai avatar me phoenix :S PS: 28 matches se members pou to name tous periexei to "phoenix" 27/28 δεν το αξίζουν καν
Billistain Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Λοιπόν θα ξεσηκώσουμε όλο το φόρουμ. Τέρμα οι εκμετάλλευση από τους φορουμιακά ισχυρότερους. Απαιτούμε εφαρμογή της δημοκρατίας και δικαίωμα συμμετοχής των απλών μελών στις κινήσεις της εξουσίας. Εάν δεν υλοποιηθούν τα αιτήματα μας τότε θα φέρουμε το χάος σε όλη τη χώρα και θα επικρατήσει η αναρχία. Δε θα κάτσουμε απλά να σπάμε ΑΤΜ και βιτρίνες! H εξουσία να αναλάβει τις ευθύνες της! Το κλείδωμα του fanclub του Exte. και η σύλληψη που υπέστη ήταν η αφορμή των ταραχών! ΞΕΣΗΚΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ MAXCHEATERS.COM! ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/09/2009 ΣΤΙΣ 10:00 ΠΜ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΜΟΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ! Υ.Γ. Κάποιος να φέρει και μια ντουντούκα, γιατί έχω ξεχάσει τη δική μου στο χωριό...
Phoenix4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Λοιπόν θα ξεσηκώσουμε όλο το φόρουμ. Τέρμα οι εκμετάλλευση από τους φορουμιακά ισχυρότερους. Απαιτούμε εφαρμογή της δημοκρατίας και δικαίωμα συμμετοχής των απλών μελών στις κινήσεις της εξουσίας. Εάν δεν υλοποιηθούν τα αιτήματα μας τότε θα φέρουμε το χάος σε όλη τη χώρα και θα επικρατήσει η αναρχία. Δε θα κάτσουμε απλά να σπάμε ΑΤΜ και βιτρίνες! H εξουσία να αναλάβει τις ευθύνες της! Το κλείδωμα του fanclub του Exte. και η σύλληψη που υπέστη ήταν η αφορμή των ταραχών! ΞΕΣΗΚΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ! ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ! ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟ MAXCHEATERS.COM! ΑΥΡΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/09/2009 ΣΤΙΣ 10:00 ΠΜ, ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ! ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΦΑΣΙΜΟΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ! ΕΤΣΙ ΡΕ ΠΕΣ ΤΑ
Billistain Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Κάποιος να φέρει και μια ντουντούκα, γιατί έχω ξεχάσει τη δική μου στο χωριό...
Recommended Posts