ZeRo* Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 paei esu tha gineis mathimatikos telos:P mallon gia fusikos to kovw xD Ναι ρε ... Μου το έχουν πει κιάλοι 8) Re travate xtipiste mia to kefali sas sto tixo na xasete kai kamia thermida. Oute kan katalavate ti ennoousa. Άλλος πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο..... ::) :o 3ο owned? :P
Phoenix4 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 έλα next nmz prepei na allaxtei to title tou topic:P εσύ είπα gf μην ποστάρεις xD
Fя0zenInside™ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Ναι ρε ... Μου το έχουν πει κιάλοι 8) Άλλος πρέπει να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο..... ::) :o 3ο owned? :P to katexeis tel0s<< xD
Emrys Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 nmz prepei na allaxtei to title tou topic:P protino: Xardabelas Time i Liakopoylos i here.... episis MJ ki aniksigita fenomena...
Phoenix4 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 protino: Xardabelas Time i Liakopoylos i here.... episis MJ ki aniksigita fenomena... AXXAAXAX to katexeis tel0s<< xD για εμενα μιλας πάλι ?
WebM0nst3r Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Θα εννοεί την κίνηση που κάνει κεφάλι από το σημείο Α που βρίσκετε στο σημείο Β που είναι ο τοίχος με ταχύτητα τέτοια έτσι ώστε να καίμε θερμίδες. Όχι, ο τύπος μιλάει για την δύναμη που θα χρειαστούμε έτσι ώστε να βαρέσουμε το κεφάλι μας με τον τοίχο, λόγο τις τριβής και τις αντιστάσεις του τοίχου θα καταναλωθεί ενέργεια για την επουλώσει του τραύματος (καρούμπαλο λαϊκιστή) και επίσης ενέργεια θα χρειαστεί για να κουνηθεί το κεφάλι μας κάθετα προς τον τοίχο. Καθώς η ενέργεια θα χαθεί και ο οργανισμός μας εκείνη την στιγμή δεν έχει κάποια ανοιχτή πηγή συσσωρεύσεις ενέργειας θα χρησιμοποιήσει το λίπος, με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες θερμίδες ;)
Phoenix4 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Όχι, ο τύπος μιλάει για την δύναμη που θα χρειαστούμε έτσι ώστε να βαρέσουμε το κεφάλι μας με τον τοίχο, λόγο τις τριβής και τις αντιστάσεις του τοίχου θα καταναλωθεί ενέργεια για την επουλώσει του τραύματος (καρούμπαλο λαϊκιστή) και επίσης ενέργεια θα χρειαστεί για να κουνηθεί το κεφάλι μας κάθετα προς τον τοίχο. Καθώς η ενέργεια θα χαθεί και ο οργανισμός μας εκείνη την στιγμή δεν έχει κάποια ανοιχτή πηγή συσσωρεύσεις ενέργειας θα χρησιμοποιήσει το λίπος, με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποιες θερμίδες ;) εγώ λέω ενοεί τα λίτρα αιμα που θα χασουμε ποιο απλο
Fя0zenInside™ Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 AXXAAXAX για εμενα μιλας πάλι ? gia ton zer0* oti katexei to athlima btw gf mn milas? esu gf mn anapneeis ;) protino: Xardabelas Time i Liakopoylos i here.... episis MJ ki aniksigita fenomena... mj kai aneksigita fenomena xa0ax0ax0xa0ax0xa0xa0ax oreo auto :P
Phoenix4 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 em fail ? :$ ελα εκανα και εγω ένα λαθος γράφω και ελληνικά εδώ αγγλικα msn -.- fixed:p
ZeRo* Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 εγώ λέω ενοεί τα λίτρα αιμα που θα χασουμε ποιο απλο em fail ? :$ owned? :P
WebM0nst3r Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 ελα εκανα και εγω ένα λαθος -.- fixed:p nai alla to quote m 8a minei ekei until u die!!!! jaja //evil mode :P anyway 3efeugoume PRAGMMATIKA apo to KURIOS thema tou topic :P
Phoenix4 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 τζι φι γιου να (ξερει αυτος) μπουτουγου που να ηταν ο lightmagik εδώ ;D nai alla to quote m 8a minei ekei until u die!!!! jaja //evil mode :P anyway 3efeugoume PRAGMMATIKA apo to KURIOS thema tou topic :P ποιο θεμα τον mj ην χριστιανισμο κτλ? btw χεστικα για το quote xD
Recommended Posts