spiroslouis Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Hi paidia.. thelw na rwtisw kati. poia einai i diafora se ena dvd+rw kai dvd-rw.dn to katalavenw plz as m pei kapoios. kai genika to - kai to + ti antiprosopeuoun se cds?? Quote
BloodyWarrior Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 epidi exw para poli kairo na asxolithw me cd's apo oti thimamai to dvd -rw einai gia mia egrafi kai dn mporis na diagrapsis ta arxeia enw me to dvd+rw simenei oti ama thes diagrafeis ta palia s arxeia kai vazeis nea. dn sto lew omos me sigouria epidi twra pia xrisimopoiw mono ton eksoteriko m disko Quote
Noble® Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 skordo - kremmudi. gia na poulane dvd roms k mono ... Quote
spiroslouis Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 did apo oti m lete einai akrivws idia apla etsi gia allagh evalan to + kai to - i o †BlØØdyWarrior™ eipe to anapodo??? gt egw se dvd-rw exw kanei epanegrafh.(afou leei rw=rewritable) alliws tha eperna to aplo dvd-r i dvd+r. mperdeutika ??? Quote
BloodyWarrior Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 dld DvD+RW=epanegrafh/diagrafi/Da Best :P DvD-RW=mia fora vazeis ta arxeia kai dn mporis na ta diagrapsis h na ksana valeis alla arxeia skordo - kremmudi. gia na poulane dvd roms k mono ... lol re se auto dn exeis dikio apo oti kserw k thimamai auto pou lew isxiei kai dn einai skorda kremidia ;D tespa Quote
spiroslouis Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 e kai totes giati ta dvd-rw legontai rw???rewriteable??? kalitera totes na pernw dvd r apla pou einai kai poio fast. Quote
BloodyWarrior Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 kita exoun to - opote einai dvd xoris rw stin ousia.. katalaves? pantos h kaliteri lisi einai dvd + Rw Quote
R1aKoC Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 re paidia auto apo oti exw akousei gia ta - + einai oti an to dvd rom diabazei kai ta 2 h' to + h'to - mono! egw etsi kserw! ti na sas pw! Quote
Recommended Posts