Jump to content

Recommended Posts

Posted

tote p kapsane tn a8hna gia na klepsoun to kanan

Mn akouw mal^kies thee m pffff....

Diaforetikoi ekapsan thn athina k diaforetikoi ekanan to pliatsiko(kirios metanastes) An dn kserete mn milate

Posted

Kai esena ti se peirazei an oi xrisaugites kanoun klikes me tous mpatsous?

tote gt o allos me leei anarxokoumouni??lol nai re eimai 16 xronwn kai eimai anarxokoumouni kai vsk oute pou 8a xerei ti einai o komounismos (mn milisw gia tn anarxia...) alla dn peirazei ase na lene vlakies...Egw dn eipa pote oti eimai kata twn mpatswn kai autoi 8eloun na doulepsoun kai exw pollous filous pou oi goneis tous einai astunomikoi kai einai ekseretikoi an8rwpoi egw ena topic pou vrika sto internet ekana paste edw....

Posted

tote gt o allos me leei anarxokoumouni??lol nai re eimai 16 xronwn kai eimai anarxokoumouni kai vsk oute pou 8a xerei ti einai o komounismos (mn milisw gia tn anarxia...) alla dn peirazei ase na lene vlakies...Egw dn eipa pote oti eimai kata twn mpatswn kai autoi 8eloun na doulepsoun kai exw pollous filous pou oi goneis tous einai astunomikoi kai einai ekseretikoi an8rwpoi egw ena topic pou vrika sto internet ekana paste edw....

Den xerw ti einai o komounismos? Den axizei na sizitiso me kati atoma san esena, eseis eiste autoi pou gamate tin ellada, twra trava kane parea me tous anarxikous kai ola ta mpastarda ekei.

Posted

xa0xoa0 vlepeis pioi to gamane to 8ema??File ksekola apo tn zwi sou dn eimai anarxikos kai olous tous anarxikous tous exw gramenous sta palaiotera twn upodeimatwn mou aplws dld epeidi sou edeiksa kati pou vrika sto internet egina kai anarxikos??OMG IQ mpiftekiou??

Posted

Ego pedia nomizo oti oi astinomikoi dn ftene apolitos tipota. Kaneis tous aloste dn pire

me to etc thelo tin ''eksousia'' pou exei. Emeis tin dosame, mazi me to dikeoma pou kathe psixanomalos

arxi-fasistas na borei na parei oplo.

Opote dn nomizo na bgenei kana noima brizontas kai kegontas mat.

Kalitera na kapsoume ton batso mesa mas prota.

Ante re kolo anarxokoumouni ante mou sto diaolo kaneis tepoia post gia mpatsous kai xerese? Ante mou sto diaolo kolo zwo

Ahahahahahaha. Apla axaraktiristo post.

Paropides FTW.

Posted

Mn akouw mal^kies thee m pffff....

Diaforetikoi ekapsan thn athina k diaforetikoi ekanan to pliatsiko(kirios metanastes) An dn kserete mn milate

Hmouna k egw ekei....Mn to les

Sxedon oloi an oxi oloi apo 14-18(oi perissoteroi ellhnes) gia na petaksoun kamia petra k na kanoun pliatsiko pigan

Posted

huligan :P

Mallon 8a to les gia plaka alla as to po kai ego.

Hulligan einai autos pou paei sta gipeda kai gamaei oti brei mprosta tou epeidi etsi nomizei oti i omada tou kerdizei kiros.

Den exei sxesi me to 8ema kata tin gnomi m.

Posted

Mallon 8a to les gia plaka alla as to po kai ego.

Hulligan einai autos pou paei sta gipeda kai gamaei oti brei mprosta tou epeidi etsi nomizei oti i omada tou kerdizei kiros.

Den exei sxesi me to 8ema kata tin gnomi m.

+1

Posted

kata tin gnomi mou..iparxoune kaloi kai kakoi mpatsoi..kalos mpatsos einai aftos pou kanei tin douleia tou..diladi otan emena me klevoune den tha gamaei ti gkomena alla tha erthei..otan dei kapoious na plakonontai tha mpei anamesa..eixa dei ena video stin tileorasi pou itane 2 mpatsoi stin omonoia kai deixnane se mia touristria apo pou na paei eno sta 5 metra oi alloi kanane emporio me koka!