K4rMa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Gia oliki epaneksetasi s kovw.. kalo kouragio xD PS: sto lukeio 8elei prospa8eia gia na paei o mesos oros s katw apo 9,5 Pws ta kataferes aporw pragmatika..
Escordia Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 aman 1 mono mporeis na kaneis... efoson eisai sto lukeio logika dn meneis ston topo an dn emeines tote DIAVASEEEEEE ama peraseis ta ma8imata eisai gg gia n deis poso 8eleis apla pros8ese px ma8imatika 1o: 13 ma8imatika 2o: 14 = 27 gia na peraseis to ma8ima einai sta 28 opote upologiseta 1-1 kai des poso 8es mexri ta 28 PS: mn deis oti 8es liga kai ta paratiseis katse DIAVASEEEE gt 8a paei tsampa mia olokliri xronia :(
K4rmaArr0ws Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 re file kai na to 8es auto dn ginetai.. toso cs toso l2 toso kapsimo olo to xrono 0 diabasma 1 frontistirio pigaina kai 3ereis poso ebgala 19.4 1h lykeiou :S oloi oi ka8igites m lene to e3hs. <<Ntanh parata ton ypologisth exeis treles dynatothtes!>> egw omws ekei :P ::) File kai na 9es dn mporeis na to kaneis auto... :S omg kai 3 biftekia ... kalh epityxia kai s eyxomai na peraseis tin ta3h...
Kяaσh Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 katarxas oloi tin xronia sta @@ mas sto telos les 8a minw 8a perasw menis kai tros to paketo meta apo mia xronia p barages miges
UnEffect Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 A wraios eisai re, olo to xrono koitas ta poulakia, kai twra pou emeines klegesai sto Forum. Etoimasou gia ena apo ta xeirotera kalokairia sou, giati an den diavaseis oute kai gia ton septemvrio, toulaxiston na eisai proetimasmenos gia tin idia bareti xronia(kai mono pou to skeftomai... :-[ :-[ :-[ :-[)
K4rmaArr0ws Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Poso malakia se dernei re file... eleos re gamw tin ougada moy... bikes edw sto forum na rwtiseis kai na anakoinwseis tis malakies oles pou ekanes kata tin diarkeia tis xronias s? pigenes kai gyrnouses touristas? pigenes bodi gyrnouses moskari? ax re meta lene paidia dn yparxei..ayrio me8ayrio 8a bgeis stin koinwnia 8a anoi3eis magazi 8a kaneis mia epixirish kai 8a kaneis skandala , 8a plasareis brwmika pragmata epidi dn exeis ma8ei apo mikros tin pio a3ia le3h gia emena ΠΑΙΔΕΙΑ σορρυ paidia gia to flame (dn 8elw na paw -1) alla otan blepw tetoia atoma pou ta grafoun ola kai psaxnontai teleytaia stigmh einai gia emena entelws aney8unoi kai a3iolipitoi...aporw oi goneis s re file ti kanoun...amfiballw an 3eroun se pio tmima eisai sto lykeio kai ti ta3h pas... =/
DāЯқŜiĐє Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 To poly to developing sas exei phksei to myalo ;D ;D :o :o :o :P :P :P idea sou re....Gia na meineis sto lykeio prepei na to valeis pisma re file...Egw exw grapsei 1 ma8ima stis eksetaseis katw apo tn vasi sigoura...Arxaia(eite 6 eite 7) alla me tn magiki voi8eia tou scanner kai tou ektipwti ola ginonte :P
Reaper® Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Prepei na eisai stokos koutsouro animal pws to leme gia na meineis sto lukeio eleos diladi..
DāЯқŜiĐє Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 nai re ontws i apo apousies prepei na meinei i apo mlkia ston egefalo(re mipws dn patages kan sto sxoleio???tosa ma8imata katw apo tn vasi??Afou dn to pas to lykeio gt dn pas kapou allou??EPAL??)
Noble® Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 topic locked ntaksei telos... btw ta 10 ma8hmata einai to orio gia na meinei kapoios ton topo sta epal
oldhiphop Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 sto lykio den meneis ston topo ta dineis ola meta!!!palia emenes ala twra Oxi Twra sta epal den afinoun kai eukola gt kai egw epal paw an kai den exw dei apotelesmata akoma, pantos oses fores exw minei den diavasa gia septembrio kai perasa, gt einai eukolo meta.dineis proforika kai grapta + oti sta lene., twra esei kalitera na rixeis mia matia kai na eise xalaros.
Recommended Posts