HazarD. Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 panellhnies ena paidi eixe paei 5 fores toualeta....pige enas ka8igitis kai den tou anige tn porta meta ekripse ta skonakia kai pige grigora stin taksi gt 8a tou midenizan to grapto...
ZeRo* Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Εγώ δεν κάνω τα κλασσικά κόλπα :D Κάντε Focus ρε παιδιά... οι επιτιριτές θα κοιτάτε παπούτσια,πόδια,αυτιά αλλά θα δουν μέσα από το γραπτό? Έχουν X-Ray? xD Τι ενοώ Παίρνεις ένα μικρό χαρτάκι γράφεις αυτό που θέλεις.Μπαίνεις στην τάξη το χαρτάκι το έχεις στην τσέπη σου (καλύτερα στην τσέπη που κοιτάει προς τον τοίχο και να το βγάλετε διακριτικά) και το βάζεις στην κόλα χαρτί που σου δίνουν (αυτό το δίφυλο).Ποιος θα κοιτάξει εκεί μέσα?Τελειώνεις ε πάλι βγάζεις το χαρτάκι το βάζεις στην τσέπη (2 δεύτερα ετσι και αλλιος δεν θα σας έχουν στόχο οι επιτιριτες) Ούτε θα κουνιέσαι παράξενα ούτε πέρνει χρόνο.Το πράγμα είναι μπροστά σου. Απλό και εύκολο ούτε κινητά μπουκάλια ;D το είχε κάνει ο αδελφός μου στις πανελλήνιες 1ο θρανίο. Δύσκολο αυτό που λες....Αν όμως σε πάρει χαμπάρι ο καθηγητής σε μηδενίζει....Εγώ προσωπικά δεν το ρισκάρω ! :P PS: Σας αρέσει το signature μου για την Μακεδονία? :)
Phoenix4 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Δύσκολο αυτό που λες....Αν όμως σε πάρει χαμπάρι ο καθηγητής σε μηδενίζει....Εγώ προσωπικά δεν το ρισκάρω ! :P PS: Σας αρέσει το signature μου για την Μακεδονία? :) Σιγά ρε δύσκολο είναι να βάλεις ένα χαρτάκι μέσα σε μία δίφυλη κόλα? (που είναι σχετικά μεγάλη) Υ.Γ. : Ναι αυτό έχω και εγώ τα σπάει ;D
ZeRo* Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Σιγά ρε δύσκολο είναι να βάλεις ένα χαρτάκι μέσα σε μία δίφυλη κόλα? (που είναι σχετικά μεγάλη) Υ.Γ. : Ναι αυτό έχω και εγώ τα σπάει ;D Ρε ο διάολος έχει πολλά πόδια...! :P Ελλάδα ενωμένη ποτέ νικημένη ! ;)
OmGG Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Loipon ekana auto me tin goma k pragmatika epesan auta p eixa grapsei panw Telos panton eskisa sti xiroteri periptosi 17
ZeRo* Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Loipon ekana auto me tin goma k pragmatika epesan auta p eixa grapsei panw Telos panton eskisa sti xiroteri periptosi 17 Έλεος ρε κόλε ! :P
Recommended Posts