Billistain Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Θεέ μου μια χάρη σου ζητώ και βρες μου το σημείο που θα ενώσεις μια στιγμή την Κρήτη με την Χίο απο κοντα κι ο νικολης ο κακαουνακης με τετοιο μουσι που φορει φτυστος ειν'ο γιοσακης Quote
Xplicit7 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 απο κοντα κι ο νικολης ο κακαουνακης με τετοιο μουσι που φορει φτυστος ειν'ο γιοσακης Τα μαύρα ρούχα βάνουνε όσοι έχουνε μπιστόλι γι' αυτό στον Αποκόρωνα μαύρα φορούνε όλοι!! Quote
Billistain Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Τα μαύρα ρούχα βάνουνε όσοι έχουνε μπιστόλι γι' αυτό στον Αποκόρωνα μαύρα φορούνε όλοι!! Διπλά σπαράζω στα βουνά μαζί μου κλαίν' κι λόφοι έφυγε το Κατερινιώ και νίκησε ο ΟΦΗ ! Quote
Xplicit7 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Διπλά σπαράζω στα βουνά μαζί μου κλαίν' κι λόφοι έφυγε το Κατερινιώ και νίκησε ο ΟΦΗ ! "Να 'μουν αέρας δροσερός ήλιος λαμπρός να λιάζω και θάλασσα γιαλό γιαλό Κρήτη να σ' αγκαλιάζω Quote
Billistain Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 "Να 'μουν αέρας δροσερός ήλιος λαμπρός να λιάζω και θάλασσα γιαλό γιαλό Κρήτη να σ' αγκαλιάζω Δουλειά δεν είχε ο διάολος και πήρε μια γυναίκα και από τα δυό του κέρατα του βγήκαν άλλα δέκα Quote
R1aKoC Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 egw psifizw E-global! einai enas arketa kalos server! Quote
`Gerero® Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 eg paidia an kai eixa paiksei poli ligo psifizo eg apoti akousa tha ksana anakiksi pali www.la2.gr Quote
Billistain Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 eg paidia an kai eixa paiksei poli ligo psifizo eg apoti akousa tha ksana anakiksi pali www.la2.gr Δεν είναι αυτός ο e-global που ξέραμε από παλιά. Απλά κοίταξε τα name των GM/Admin και φυσικά ότι είναι Interlude l2j... Quote
jakarda Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 apla tpt...exo peksi ke stoys dio 2-3 meroyles ke varethika poly... Quote
MitsosArapoglou Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 eg paidia an kai eixa paiksei poli ligo psifizo eg apoti akousa tha ksana anakiksi pali www.la2.gr GERERO EMPIRIA RE MIN FGENETE OFF TOPIC RE ZOA Quote
Recommended Posts