RayzoR Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Γεια σας.Πρόσφατα είδα στο φόρουμ και develop ζωή μου (XD) σε κάποιoυs admin διαφορετικoυs Server ζητώντας βοήθεια για το πώς να κάνουν CTF σε L2J Pack.Και έτσι νόμιζα πως θα πρέπει να το κάνουμε αυτό το topic. Εδώ θα δείτε Πως βάζω το CTF στην database και στον server σας. Πως βάζω το CTF στην database Πρώτα από όλα κατεβάζεις το .rar file που ανέβασα Link: http://rapidshare.com/files/235512739/Capture_The_Flag_Event_Engine_by_XxRaZyxX.rar.html αμέσως μετά το κανεις extract και τα pernas: Java>net>sf>l2j>gameserver>model>entity>CTF.java >handler>admincommandhandlers>AdminCTFEngine.java Πώς να το βάλoυμε στοv Server σας [Guide] http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=36838.0 TRANSLATED AT GREEK. CTF(Capture The Flag) Αρχικά πατάμε //ctf (Με Μικρά) Πατάμε Edit Και στη συνεχεια βάζουμε το name (εγώ έχω βάλει L2JReference...εσείς μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε :D) και στην συνεχεια πατήστε το "Name" Τώρα βάλτε την περιγραφή του event δηλαδή Έβαλα εγώ CTF Event και πατήστε "description" Και τώρα βάζετε το name που θα λέει σε announce το που έκανε spawn το npc για το register P.x εγώ έχω Giran Town και έγραψα "Farming Zone" Εσείς θα γράψετε όπου κάνει spawn το npc και μετά πατήστε "Join Location" Ωραία προχωράμε...Μετά θα ρυθμίσουμε το lvl Max και Μin πατάμε πάλι το "Edit" Και βάζετε το Μην LvL που θέλετε να συμμετέχει... (εγώ έβαλα 80 για interlude...) και πατάμε "Μin lvl" Το ίδιο κάνουμε και για το "Max LvL" (ΠΡΟΣΟΧΗ για γρατσία το max είναι 86)(και για intrerlude 81)(για να πιάνει τους chars που είναι 80 και 100% η 85 και 100%) Συνεχίζουμε με "Max "Players" Και "Min Players" (μέχρι πόσους θα μπορούν να μπούν στο event!) Πατάμε πάλι edit και βάζουμε p.x εγώ έβαλα μην 4 max 40 Ωραία ... Τώρα θα βάλουμε το ID του npc που μόλις θα πατάνε θα κάνουν register (το ID είναι 9999 συνήθως.. :P) και πατάμε "Npc" Τώρα θα ορίσουμε την θέση του npc.. δηλαδή που θα κάνει spawn...Άμα θέλετε να να το βάλετε σε ένα συγκεκριμένο σημείο που θέλετε εσείς δη έχετε άλλο παρα. να πετάξετε 500kk+ adena στο σημείο που θέλετε και θα σας βγάλει τα id :D παίρνετε τα ID και τα γράφετε εδώ P.X(1234 56789 -0123) με ΚΕΝΟ ανάμεσα στα ID και μετά πατάτε "Npc Pos" Τώρα θα βάλουμε το prize που θέλετε για να παίρνει η νικήτρια ομάδα... (εγώ έβαλα adena ID 57) και πατάμε "Reward" Μετά βάζετε ποσα θα δίνει.. Photo (p.x εγώ έβαλα 100000)και πατάτε "Reward Amount" Μετά θα βάλουμε ποσο χρόνο θα διαρκεί το register. Εγώ έχω βάλει 10 πιστεύω πως είναι "αρκετα"..(αλλα εσείς διαλέγετε :D)Και πατάτε "Join Time" Μετά θα βάλουμε ποσο χρόνο θα διαρκεί το event. βάζετε p.x 30 min και πατάτε "Event Time" Μετά βάζετε το name τον Team!p.x team1 και team2! Ωραία... Τώρα θα βάλουμε που θα κάνουν spawn... πηγαίνετε σε ένα meros...p.x Valaka's Lair 1 θα βάλετε το spawn τον Flags! θα πάτε σε ένα σημείο που θέλετε και θα πατήσετε το name τις ομάδας(ανάλογος τι έχεις βάλει..)εγώ έχω βάλει team1 και team2 και το κάνετε αυτό.. και οι σημαίες θα κάνουν spawn στο σημείο που βρίσκεστε την ώρα που πατήσατε το Team Flag... 2 θα βάλετε το spawn που θα κάνουν οι chars τον κάθε 2 ομάδων.... Είναι όπως και το πάνω απλά αντί για το "Team Flag" Πατάτε "Team Pos" Τώρα το μονο που μένει είναι τα color για τις κάθε ομάδες...(βασικά να σας πω την αλήθεια δυσκολεύτηκα να δω πως θα τα αλλάξω...και βρήκα ένα τρόπο...)αφού κάνετε όλα τα παραπάνω θα πατήσετε στο Control και κάντε ένα Save..!! Πήγαινε στην DataBase και αφού πας στο CTF_Teams διαλέξτε μια ομάδα..και pigte στο κουτί που λέει "Team Color" και εκεί λέει 0...εσείς κάντε το: 11000=μπλε 999999999=άσπρο 8888888=κίτρινο 888888=πράσινο Ωραία Το μονο που μας λείπει είναι να φτιάξουμε ένα Npc( με id 9999) 9999 30391 CTFEvent 1 Angel 1 NPC.a_common_peopleB_FHuman 8 20,5 70 female L2Npc 40 3862 1493 11,85 2,78 40 43 30 21 20 10 0 0 1314 470 780 382 278 0 333 0 0 0 55 132 0 1 0 LAST_HIT 0 0 0 fighter To Event einai έτοιμο...Κάντε ένα rr τον server και μόλις θέλετε να βάλετε το CTF Event θα πατάτε //ctf μετά control/load Photo και μετά Αυτό Event. Photo !!Και έτοιμοι ;) Hope i helped you guyz.... P.S I searched for this topic before i make it. P.S [GR]Έκανα search πριν κάνω αυτό το topic.
jimmo Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Dn ktlb kati... Java>net>sf>l2j>gameserver>model>entity>CTF.java >handler>admincommandhandlers>AdminCTFEngine.java pos to brisko ayto??(pos pigeno eki re pedi m)
ZeRo* Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Link is dead... Topic locked. Pm me an 8es na to kaneis refresh...
Recommended Posts