yol2goldyo Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Geia sas prota apola.Loipon koitaxte to bug pou vrika,an kai einai ligo asimanto,giati me to pou kleseis to inventory sou epistrefei ta kanonika sou adena.Prepei na exete Cheat Engine 5.4 h 5.5 kai to katevazete apo edw:http://cheatengine.org/downloads.php Meta akolou8iste auta ta vimata: 1:Anoigete cheat engine kai patate sto eikonidio me to kompouteraki 2:Epilegete to ''L2.exe'' 3:Meta vazete ton arithmo ton adena pou exeis p.x 654523567 4:Patate First Scan 5:Meta epilegete ta apotelesmata pou sas evgale kai meta patate to kokkino velaki 6:Ystera pigenete katw kai patate ''Change record ----->Value'' 7:Vazete ton arithmo ton adena pou thelete na exete 8:Kali diaskedasi ;) PS:To inventory PREPEI na einai panta anoixto!!!!
yol2goldyo Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 eiani client side aradn doyleyi... ti na pw se emena douleuei
saplas Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ti na pw se emena douleuei douleuei alla ti na to kaneis.. dn s deinei adena , apla deixnei ton ari8mo p evales sto record.
KnightOfH3ll Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Koita. Exeis prospa8isei pote na agoraseis kati? Mallon oxi. Ta adena fainontai alla o server anagnwrizei tin pragmatiki timi tws adena pou exeis. Ase pou exei ginei polles fores post.
yol2goldyo Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 douleuei alla ti na to kaneis.. dn s deinei adena , apla deixnei ton ari8mo p evales sto record. file eipa einai ligo asimanto apo oti eides Koita. Exeis prospa8isei pote na agoraseis kati? Mallon oxi. Ta adena fainontai alla o server anagnwrizei tin pragmatiki timi tws adena pou exeis. Ase pou exei ginei polles fores post. exw prospa8isei re man den vlepeis eipa oti einai asimanto kai gia to double post sorry :(
KnightOfH3ll Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Egw den exw kapoio problima me to post. Pros 8eou. Apla s lew oti den kerdizeis kati me auto.
yol2goldyo Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Egw den exw kapoio problima me to post. Pros 8eou. Apla s lew oti den kerdizeis kati me auto. ok aplos mporeis na koroidepseis kana filo sou :D
saplas Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ok aplos mporeis na koroidepseis kana filo sou :D eleos eisai .. gia na koroidepseis tous filous sou to evales ayto.. /parta
yol2goldyo Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 eleos eisai .. gia na koroidepseis tous filous sou to evales ayto.. /parta lol oxi re plaka kanw
saplas Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 lol oxi re plaka kanw re an8rwpe mou.. ayto p les dn einai bug,, exeis ta idia adena p eixes prin , to mono p allazeis einai to ari8mo e.x. vale 2kkk se low rate server! ayto ginetai epishs kai me ta PVPs
Recommended Posts